2018-11-21 00:40:15
Φωτογραφία για Για μετάθεση ευθυνών κατηγορεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τον παραιτηθέντα πρόεδρο του ΕΦΕΤ
Ο Ιωάννης Τσιάλτας παραιτήθηκε τη Δευτέρα από τον ΕΦΕΤ, με αιχμές για αδιαφορία της ηγεσίας του υπουργείου απέναντι στο φορέα. «Αυτό μου μοιάζει με εύκολη μετάθεση ευθυνών», απάντησε την Τρίτη ο Σταύρος Αραχωβίτης.

Στην απαντητική επιστολή προς τον παραιτηθέντα πρόεδρο του ΕΦΕΤ ο υπουργός Αγροτική Ανάπτυξης και Τροφίμων κάνει αναφορά σε «επικοινωνιακό κείμενο παραίτησης», ενώ προσθέτει πως ο μέχρι χθες επικεφαλής του φορέα παρερμήνευσε τις προθεσείς της ηγεσίας του υπουργείου.

«Υπάρχει μεγάλη σπουδή να ερμηνευτούν αλλά και να παρερμηνευθούν οι προθέσεις μου για τον Φορέα μόλις ένα και μισό μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου», αναφέρει ο κ.Αραχωβίτης, τονίζοντας πως αυτό μοιάζει με μετάθεση ευθυνών, ενώ δεν συνάδει με το πνέυμα της πρόσφατης συνάντησης που είχε με τον Ιωάννη Τσιάλτα.

ευχαριστώντας πάντως τον κ.Τσιάλτα για «για το υψηλό επίπεδο λειτουργίας του Φορέα».

Ο ιδιος σημειώνει ότι ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων αναμένεται να «ενισχυθεί μέσα από προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού, ώστε να συνεχίσει να εγγυάται το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ