2018-11-22 09:25:20
Φωτογραφία για Aθηναϊς Νέγκα: «∆εν νοµίζω πως είµαι ο… ∆ρακουµέλ των ελληνικών ΜΜΕ»
Η Αθηναίς Νέγκα αυτή την περίοδο γράφει στα Παραπολιτικά, κάνει ραδιόφωνο και παρουσιάζει την εκπομπή «Κουζίνα για 2» στο Open. Η δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα RealNews μίλησε για όλα όσα κάνει, για την τηλεόραση και το αν θεωρεί πως ανήκει στα «καλά» παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη Συζητάτε κάποιο άλλο πρότζεκτ;

Ναι, ένα πολύ µεγάλο: να τακτοποιήσω την ντουλάπα µου, που είναι άνω-κάτω!

Εκτός από την τηλεόραση, πού αλλού σας βρίσκουμε;

Στον δρόµο… Στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών καθηµερινές απόγευµα 5-7 και έχω τη στήλη µου στην εφηµερίδα αντίστοιχα. Μόνο στην εφηµερίδα νιώθω καλά. Το να γράφω ήταν πάντα η βασική µου δουλειά.

Πιστεύετε ότι έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει;

Πιστεύω πως, αν είχαµε δυνατή δηµόσια τηλεόραση να δείχνει τον δρόµο και στην ιδιωτική, θα υπήρχαν λιγότερα παρατράγουδα, θα είχαµε καλύτερη τηλεόραση µε κάθε τρόπο. Καλύτερες συνθήκες, καλύτερο επίπεδο προγράµµατος θα έπρεπε να είχαµε ΕΡΤ που να σκίζει εµπορικά και ποιοτικά. Στην Ελλάδα έχουµε τη διαστρεβλωµένη εντύπωση πως το ποιοτικό δεν είναι εµπορικό. Είµαστε µαζικά ο πιο παράλογος λαός.

Θα θέλατε να σας περιλαμβάνουν στα «καλά παιδιά» της τηλεόρασης;

Με συγκαταλέγουν στα κακά; Υπονοείτε πως έχω κάνει κάτι κακό; Είναι η άποψή σας, όµως. ∆εν νοµίζω πως είµαι ο… ∆ρακουµέλ των ελληνικών ΜΜΕ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ