2018-11-23 20:42:09
Φωτογραφία για Ο Tζανέτος Φιλιππάκος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Καλαμάτα
Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος επί θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης, Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, παρέστη την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις εκδηλώσεις εορτασμού για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Καλαμάτα, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση.

 

Ειδικότερα, ο κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ παρέστη στην δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, ενώ στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι, μεταξύ άλλων εκπροσώπων των Αρχών, στο μνημείο των Ηρώων στην Πλατεία 23ης Μαρτίου.

 

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης, των πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων, συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου.

 




Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε τα εξής:

 

«Σήμερα γιορτάζουμε τα Εισόδια της Θεοτόκου και ταυτόχρονα γιορτάζουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, πάντα υπό την σκέπη της Υπερμάχου Στρατηγού. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας εργάζονται για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή. Είναι αποφασισμένες, όμως, και έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απειλή θα στραφεί εναντίον της πατρίδας μας. Ως Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τις Ένοπλες Δυνάμεις για την πρόσφορα τους στο κοινωνικό σύνολο, καθώς και για τη συμβολή τους στη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος. Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς χρόνια πολλά σε όλους και τα καλύτερα για την πατρίδα μας!»
_
bloko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ