2018-11-24 07:21:14
Φωτογραφία για Κάνουμε λάθη; Ναι. Γιατί; Γιατί δουλεύουμε!!! Μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη - Toυ Νίκου Μπαλούρδου
Δυστυχώς η Ελληνική κοινωνία άλλαξε κ μάλιστα κατά πολύ από τις αρχές του 2000 που προσληφθηκα στην αστυνομία έως σήμερα. Κατ εμέ έχει επέλθει η " ποδοσφαιροποίηση" της.

Οι πολίτες έχουν γίνει σκληροπυρηνικοί οπαδοί, που το μόνο που τους νοιάζει είναι η νίκη ( το βολεμα τους δηλαδή) , η οποία πρέπει να έρθει με τον οποιοδήποτε τρόπο - νόμιμο ή μη. Οι χαμηλοβαθμοι αξιωματούχοι του Κράτους είναι οι ποδοσφαιριστές , οι οποίοι τις περισσότερες φορές για να πάρουν την καλή μεταγραφή - θέση - περισσότερο στηρίζονται στις " γνωριμίες " του ατζέντη τους , παρά στην ποδοσφαιρική ικανότητα τους.

 Η κεντρική πολιτική σκηνή της Χώρας είναι οι παράγοντες!!! Για την οικονομία του χώρου - κ του χρόνου - δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, ακόμα κ αυτοί που δεν βλέπουν ποδόσφαιρο γνωρίζουν την συμβολή τους στην πρόοδο του αθλήματος που υπηρετούν. Και φτάνουμε σε εμάς. Εμείς είμαστε οι διαιτητές. Είμαστε εμείς που θα τα " ακούμε " πάντα από όλες τις πλευρές. Είμαστε εμείς που θελημενα ή άθελά μας με τις αποφάσεις μας θα επηρεάζουμε την κερκίδα. Ναι υπάρχουν κακοί αστυνομικοί, ναι υπάρχουν δυστυχώς κ οι διεφθαρμένοι, είναι όμως λίγοι.


 Η πλειοψηφία των υπηρετούντων στο Σώμα είναι καλοί αστυνομικοί που παλεύουν με λιγοστά μέσα , με εκπαίδευση που στις περισσότερες περιπτώσεις σταματάει μετά την έξοδο από την Σχολή , να πάρουν αποφάσεις ζωής ή θανάτου σε κλάσματα δευτερολέπτου κ σε κατάσταση έντονου στρες. Όλοι εσείς που κρίνεται τους αστυνομικούς από την ζεστασιά του καναπέ σας , κρίνεται εκ του ασφαλούς κ με την βοήθεια του ριπλει. Εμείς δεν έχουμε ριπλει όμως, εμείς δεν είμαστε σε χαλαρή κατάσταση με μια κούπα καφέ στον καναπέ μας, εμείς εκείνη την ώρα προστατεύουμε την σωματική ακεραιότητα την δικιά μας ,την δικιά σας κ την περιουσία σας.

Οι δημοσιογράφοι είναι οι δημοσιογράφοι, το αρνητικό θέμα πουλάει περισσότερο κ ασχολούνται ως επί το πλείστον με τις παραλείψεις κ τα λάθη μας. Όπως οι διαιτητές έτσι κ εμείς γίναμε ο αποσβεστηρας κραδασμών της κοινωνίας μας , μιας κ πρέπει η προσοχή να φύγει από το γήπεδο όπου παίζεται ένα ματς με κακό θέαμα κ να στραφεί αλλού για να αποποιηθούν των ευθυνών τους οι πραγματικοί υπεύθυνοι.

Κάνουμε λάθη? Ναι. Γιατί? Γιατί δουλεύουμε!!! Μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη. Πως θα τα διορθώσουμε? Με συνεχή εκπαίδευση κ καλύτερα μέσα. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, ούτε πρόκειται για πολυσύνθετο πρόβλημα.

Υγ. Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου, είναι ένα εκπληκτικό άθλημα πλην όμως μπορεί κ " βρωμιζεται" εύκολα καθώς γύρω από αυτό υπάρχει πολύ χρήμα κ οι επιτήδειοι είναι πάρα πάρα πολλοί στις μέρες μας.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ