2018-11-27 13:45:32
Φωτογραφία για Νίκος Οικονομόπουλος: Η αναπάντεχη αποκάλυψη για τις κρίσεις πανικού!
Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν ο κεντρικός καλεσμένος στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του “The 2Night Show”!

Ο διάσημος τραγουδιστής σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του μίλησε για όλα στην πρώτη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος επέστρεψε στη late night ζώνη του ΑΝΤ1 μετά από περίπου ενάμιση χρόνο.

«Δεν είχα πάθη ποτέ στη ζωή μου, ενώ θα μπορούσα και πάρα πολλά. Δεν πίνω. Κάπνιζα και δεν καπνίζω λόγω της δουλειάς μου. Όχι λόγω της υγείας μου, αλλά λόγω της δουλειάς μου. Έβαλα σε δεύτερη μοίρα την υγεία μου, ήθελα να είμαι καλά στη φωνή μου γιατί είναι το όργανο που με κάνει να εξελίσσομαι. Χωρίς τη φωνή και τη μουσική νομίζω πως δεν θα υπάρχω. Θέλω να είμαι καλά σε αυτό και το προσέχω πολύ το μουσικό όργανο. Δεν είχα πάθη λοιπόν, αλλά ξέσπασε στην υγεία μου αυτό. Είναι αυτά που λέμε “αυτοάνοσα”. Έπεσε η ψυχολογία μου, πριν σχεδόν δύο χρόνια. Δεν είχα διάθεση για τίποτα
. Δεν είχα διάθεση να πάω στη δουλειά, είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Πολλές φορές λέμε να μη μιλήσουμε για αυτά που έχουμε, αλλά λέγοντάς τα μπορεί να γίνουν και κάποιοι άνθρωποι που τα ζουν λίγο καλύτερα. Πέρασα κρίσεις πανικού, τις οποίες δεν έχω αποβάλει εντελώς αλλά διαχειρίζομαι πλέον. Είχα κρίσεις θυμού, φόβου, τρόμου... Ένα από αυτά που μου έχει μείνει είναι ότι έχω αγοραφοβία. Δεν μπορώ να είμαι σε ένα μέρος που έχει πάρα πολύ κόσμο γιατί νιώθω πως καταπιέζομαι, ότι κάτι θα μου συμβεί. Όταν είμαι κάπου με πολύ κόσμο θέλω να είμαι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Όταν νιώσω αυτό δεν θα φύγω, αλλά γνωρίζοντας πως είμαι κοντά στην πόρτα με ηρεμεί. Αναφορικά με το μαγαζί, το ελέγχω γιατί είμαι ο leader, ο μπροστινός, ελέγχω τα πάντα. Έχω τον χώρο μου, την πίστα μου και παρουσιάζω αυτό που εγώ θέλω. Έτσι νιώθω πολύ πιο άνετα. Όταν δεν είμαι αυτός που δημιουργεί αυτό το “κάτι” έχω τον φόβο μου» αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ