2018-11-28 11:17:34
Φωτογραφία για Περίπτερο για την στήριξη του έργου της Αστυνομίας στη χριστουγεννιάτικη πλατεία Αριστοτέλους
Περίπτερο για την στήριξη του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας θα στηθεί φέτος στην χριστουγεννιάτικη πλατεία Αριστοτέλους, όπως τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννη

Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης είπε στη σημερινή συνέντευξη τύπου για για την παρουσίαση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη πως πρέπει να αποκαταστήσουμε την καλύτερη σχέση της κοινωνίας με την Αστυνομία και ο δήμος θα το προσπαθήσει.

"Φέτος θα έχουμε και ένα περίπτερο με το οποίο θα στηρίζουμε την Αστυνομία. Είναι συνεργασία με το Σύλλογο Αστυνομικών και με την Αστυνομική Διεύθυνση. Πρόκειται για μια δράση που θα πάει και στα σχολεία. Να αγαπήσουμε και να στηρίξουμε το έργο της Αστυνομίας, ξέρουμε πόσο υπάρχει μια αντίδραση. Το μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι δεν είναι τυχαίο, δεν είναι και καλό. Δεν είπαμε να γίνουμε Λονδίνο αλλά τουλάχιστον αυτά τα νέα παιδιά στην Αστυνομία που είναι και μορφωμένα και ευαίσθητα. Πρέπει να αποκαταστήσουμε την καλύτερη σχέση της κοινωνίας με την Αστυνομία. Εμείς θα το προσπαθήσουμε", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου σημείωσε:"Κάθε φορά που ζοριζόμαστε φωνάζουμε τους αστυνομικούς. Δεν γίνεται να βρίζουμε και να κλωτσούμε γιατί είναι σαν δυο αδέλφια που πρέπει να βρίσκονται μαζί".

Πηγή:  thestival.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ