2018-11-28 21:20:33
Φωτογραφία για Σε πέντε μήνες φυλακή με αναστολή καταδικάστηκε το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα
Σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, με αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα για απόπειρα παράνομης

βίας. 

Κατά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο αντιεξουσιαστής ανακοίνωσε την απόφαση, μέσω Facebook χαρακτηρίζοντας τη δίκη του «παρωδία»: «5 μήνες φυλάκιση έφαγα σήμερα σε μια ακόμη δίκη-παρωδία.Για το τηλεφώνημα στον Ερυθρό.Η δίωξη στηρίχτηκε σε κατάθεση ατόμου που δεν υπήρχε στην δικογραφία!Γελάνε και τα ντουβάρια της ευελπίδων. Η εισαγγελέας έλεγε οτι πήγαμε να διώξουμε την φρουρά κρατούμενου-φίλου μας ενω πριν ο ίδιος ο μπάτσος της κρατικής είχε πει πως ο σύντροφος μας που νοσηλευόταν δεν ήταν κρατούμενος».

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα αρχικά είχε προσαχθεί στην ΓΑΔΑ για ένα επεισόδιο μελών της συλλογικότητας με αστυνομικό που φέρεται να έγινε προχθες σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Η σύλληψή του, με την κατηγορία της απειλής αφορά επεισόδιο που έγινε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Συγκεκριμένα μέλη του Ρουβίκωνα είχαν πάει στο νοσοκομείο για να επισκεφθούν νοσηλευόμενο φίλο τους. Εκεί φέρονται να διαπληκτίσθηκαν με αστυνομικό που φρουρούσε αλλοδαπό κρατούμενο. Τα μέλη του Ρουβίκωνα φέρονται να απαίτησαν την απομάκρυνση του αστυνομικού από το νοσοκομείο, απειλώντας ότι θα έκαναν ζημιές.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ το μέλος της συλλογικότητας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή του Νοσοκομείου και με απειλές ζήτησε να αποχωρήσει ο αστυνομικός από τον χώρο.

eleftherostypos.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ