2018-11-29 14:45:14
Φωτογραφία για Ραγδαίες εξελίξεις απόψε στο #tatouaz: Ο Σωκράτης πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον σήριαλ κίλερ...
Τι θα συμβεί απόψε στην πετυχημένη δραματική σειρά του ALPHA;

Συγκεκριμένα, απόψε:

Η Μαργκώ απομακρύνει τον Πέτρο από το σπίτι της, αλλά φροντίζει να τον έχει υπό έλεγχο. Ο Άλκης ενδίδει στον εκβιασμό κι αρχίζει να ψάχνει στο γραφείο του Σέκερη για πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν το κύκλωμα των εμπόρων ναρκωτικών. Ο Παύλος νιώθει πολύ άβολα με τους όρους που του βάζει η Μάρθα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι εκρηκτική. Η Ελένη ζει στιγμές ευτυχίας στην αγκαλιά του Φίλιππου, αλλά η Αφροδίτη της ξεκαθαρίζει πως δεν την καλύπτει ξανά! Η μαμά Έλλη συνεχίζει να κάνει τη ζωή του Νικόλα δύσκολη και οι θεωρίες της αρχίζουν να παραξενεύουν πολύ την Αθηνά. Ο Τόνυ ξανακυλά στις παλιές του συνήθειες, κάτω από το ανυποψίαστο βλέμμα της Τατιάνας. Ο Σωκράτης πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον σήριαλ κίλερ..

Ο Ορφέας, στα Μετέωρα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ γιατί έχει ακούσει από το τηλέφωνο τον Φίλιππο να αποκαλεί την Ελένη «αγάπη μου» και καμία από τις δικαιολογίες της δεν καταφέρνει να τον καθησυχάσει
. Η Όλγα προσπαθεί να προσαρμοστεί για άλλη μια φορά στις καινούργιες συνθήκες της ζωής της… Παράλληλα δίνει συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας, η οποία τη στριμώχνει με τις επίμονες ερωτήσεις της. Στο μεταξύ, στην Αθήνα, ο Σωκράτης αποκαλύπτει στην Τατιάνα πως ο σίριαλ κίλερ είναι ο Ορφέας. Ο Αλέξανδρος και η Άννα επιστρέφουν στην Αίγινα και προσπαθούν να προετοιμάσουν τη Λήδα, αλλά οι προσπάθειές τους αποδεικνύονται μάταιες καθώς το παιδί αντιδρά άσχημα. Η Μαργκώ ζητά τη βοήθεια της Νικόλ προκειμένου να στήσει το δικό της δίκτυο μεταφοράς όπλων, πίσω από την πλάτη του Στρατηγού.

Όλες οι εξελίξεις απόψε στις 21:50 στον ALPHA!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ