2018-11-30 14:27:15
Φωτογραφία για «Ανθρωποκτονία εκ προθέσεως» ζητούν οι δικηγόροι της οικογένειας του Ζακ
Τη μεταβολή της κατηγορίας για τον μεσίτη και τον κοσμηματοπώλη που χτύπησαν τον Ζακ Κωστόπουλο  σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ζητούν οι δικηγόροι της οικογένειας

του.

Μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή που όρισε η οικογένεια σύμφωνα με το οποίο οι κλωτσιές που δέχτηκε στο κεφάλι ο 33χρονος αποδείχτηκαν μοιραίες, η οικογένεια θα ζητήσει να μετατραπεί το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, σε αυτό της ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Μιλώντας στο News 24/7 μια εκ των δικηγόρων της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, η Άννυ Παπαρούσου, δήλωσε: «Μετά και από τα νέα ιατροδικαστικα στοιχεία, πιστοποιείται αυτό που γνωρίζαμε από την αρχή, ότι ο θάνατος προήλθε αιτιωδώς από τα χτυπήματα των κατηγορουμένων. Άρα λοιπόν η κατηγορία πρέπει να μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Καταθέσαμε σχετικό υπόμνημα στον ανακριτή με τη νομική και πραγματική αιτιολόγηση του»

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, στην ίδια κατεύθυνση αναμένεται να κινηθούν οι δικηγόροι και όσον αφορά τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο.

tvxs.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η εστεμμένη Ύβρις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η εστεμμένη Ύβρις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ