2018-12-01 01:24:28
Φωτογραφία για Η Apple κατάργησε εκατοντάδες εφαρμογές από το Κινεζικό App Store
Οι συντονιστές του App Store διέκοψαν περισσότερες από 700 εφαρμογές από το κινεζικό ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της υπηρεσίας Master, η Apple διέγραψε περίπου 718 προγράμματα σε μία ημέρα. Σύμφωνα με τους αναλυτές, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί προγραμματιστές στην κινεζική αγορά προσπαθούν να ενημερώσουν την εφαρμογή χωρίς να συντονίσουν τη νέα έκδοση με τους διαχειριστές του App Store. Επιπλέον, ορισμένοι από αυτούς είναι κακόβουλοι και παραβάτες των κανόνων για την πραγματοποίηση αγορών στο πλαίσιο του προγράμματος.

Αυτές δεν είναι οι πρώτες κυρώσεις του App Store που απευθύνονται στην Κίνα. Τον Αύγουστο, η εταιρεία απενεργοποίησε χιλιάδες εφαρμογές για παρόμοιες παραβιάσεις, και το Μάιο πάνω από 10 χιλιάδες. Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης κινέζικα παιχνίδια για προγραμματιστές που είναι μάλιστα δημοφιλή και σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, η παραβίαση των κανόνων αγοράς και ενημερώσεων δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο η Apple μπορεί να καταργήσει το πρόγραμμα. Πρόσφατα, το ηλεκτρονικό κατάστημα αρνήθηκε να συνεργαστεί με εφαρμογές για κράτηση καταλύματος σε διάφορα ξενοδοχεία για προσωπικούς πολιτικούς λόγους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ