2018-12-01 11:40:37
Φωτογραφία για Όταν ανεύθυνοι Δήμαρχοι Υπογράφουν ΚΕΛ: Δήμος Ζίτσας, ποτάμι η λυματολάσπη στα Ιωάννινα
Η Δημοτική Αρχή Ζίτσας, η οποία είχε καταγγείλει και στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις, προσφεύγει στον εισαγγελέα για την κατάσταση αυτή

Μείζον πρόβλημα ανακύπτει για μία ακόμη φορά με την λυματολάσπη στον βιολογικό καθαρισμό Ιωαννίνων.

Πρόβλημα το οποίο αναδείχθηκε με ένταση καθώς μεγάλες ποσότητες, παρασύρθηκαν και από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και κατέληξαν στον δρόμο, έξω από τις εγκαταστάσεις της μονάδας και στα χωράφια. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για την κατάσταση όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες ώρες. Η Δημοτική Αρχή Ζίτσας, η οποία είχε καταγγείλει και στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις επανήλθε, με την διαφορά ότι τώρα προσφεύγει στον εισαγγελέα!

Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας Νίκος Σφήκας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Δημήτρης Αθανασίου, περιέγραψαν με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Τα προβλήματα από την λειτουργία του βιολογικού είναι συνεχή για την περιοχή ενώ για μία ακόμη φορά στον περιβάλλοντα χώρο έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες λυματολάσπης.

Λυματολάσπη με την οποία πλημμύρισαν πλέον εκτάσεις πέριξ του βιολογικού, δρόμοι και αύλακες... Οι ποσότητες αυτές παρασύρθηκαν από τα νερά και θα καταλήξουν στον Καλαμά.

Όπως τονίστηκε, πρόκειται για ένα περιβαλλοντικό έγκλημα διαρκείας για το οποίο ο Δήμος προσφεύγει πλέον στον Εισαγγελέα.

Πηγή:epiruspost
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ