2018-12-01 14:00:12
Φωτογραφία για Ο Χρήστος Κονταρίδης απαντά για το μνημόσυνο στου Μακρυγιάννη
Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού Χρήστου Κονταρίδη, ύστερα από κείμενο που δημοσιεύθηκε στο bloko.gr: "Ποιους τιμούν στου Μακρυγιάννη; Πρόκειται για στελέχη της Χωροφυλακής, για στελέχη

των Ταγμάτων Ασφαλείας, συνεργάτες των ναζί κατακτητών, τους δωσίλογους της Κατοχής, μπουραντάδες και χίτες που μάτωσαν το λαό της Αθήνας."

ΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ (και όχι τυχαία) ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990.


ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ (λέξη άγνωστη στους περισσότερους από τους επικριτές του Μακρυγιάννη) ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΓΝΩΜΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ : ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ , Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ."
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ