2012-06-08 21:39:46
Φωτογραφία για Ισόπαλη η Εθνική με την Πολωνία
Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς όμως είχε τις ευκαιρίες να κάνει και την ανατροπή Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική μας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πολωνίας στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την πρεμιέρα του Euro 2012.

H Εθνική μας μπήκε με άγχος στο παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς όμως είχε τις ευκαιρίες να κάνει και την ανατροπή. Οι Πολωνοί άνοιξαντο σκορ με κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, ύστερα από σέντρα του Πίτσεκ, μόλις στο 17' λεπτό.

Η Ελλάδα ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά,  λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου έμεινε με 10 παίχτες, μετά την αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο 43' λεπτό με μια αμφιλεγόμενη απόφαση του Ισπανού διαιτητή.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Εθνική μας αφού, ύστερα από σέντρα του Τοροσίδη, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1 στο 51' λεπτό.

Στο 70' λεπτό ο διαιτητής Καρμπάγιο καταλόγισε πέναλτι στην ανατροπή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αποβολή του Πολωνού τερματοφύλακα, Τσέζνι, με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οιώργος Καραγκούνης που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε και δεν κατόρθωσε να διπλασιάσει τα γκολ για την Εθνική.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ