2018-12-01 20:01:37
Φωτογραφία για Bloko.gr προς ΑΚΙΔΑ: Γιατί τέτοια πρεμούρα; Θίξαμε το πουλέν σας για τους αδιάφθορους;
Έχουμε γράψει και ξαναγράψει. Η αστυνομία είναι κάθε φορά, μα κάθε φορά, ένας φαύλος κύκλος παρεΐστικης φατρίας ομοτράπεζων και ομογάλακτων. Δεν θα υποκύπταμε στον

πειρασμό να απαντήσουμε για δεύτερη φορά σε ένα χαρακτηρισμένο με πολιτικό έμβλημα  αστυνομικό συνδικαλιστικό συνδυασμό, καθώς θεωρούμε εκ των ων ουκ άνευ ότι το αναγνωστικό κοινό έβγαλε ήδη τα συμπεράσματα του, κρίνοντας αμφότερων το βίο και πολιτεία.

Εμείς, κριτική στον οποιονδήποτε, όσο ψηλά και αν βρίσκεται ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος και η ΑΚΙΔΑ, παραινέσεις σε όποιον κριτικάρει ή ανθίσταται στις κυβερνητικές βουλές κι επιβολές. Τέτοιου είδους συνδικαλιστική έκφραση επέλεξαν, δικαίωμα τους ήταν και είναι.

Επέλεξαν μπροστά στην κριτική, να υψώσουν ασπίδα πάνω από το αγαπημένο παιδί και προφανώς εντολοδόχο τους, ώστε να διαπεραιώνει υποθέσεις αμφίβολης αστυνομικής και δικνομικής αξίας, πλην όμως ακραία εξυπηρετικής και προσαρμοσμένης στην κυβερνητική προπαγάνδα. Ίσως και γι αυτό απέφυγαν να τοποθετηθούν επί της ουσίας κι επέλεξαν αντί λόγου, αναθέματα και δήθεν ευφυολογήματα.


Δεν θα σας κουράσαμε αυτή τη φορά με το λεξιλόγιο της αριστεράς, γιατί εκτιμούμε ότι δεν θα το κατανοήσετε. Μιας όμως και σηκώνεται το γάντι, θα θέλετε να μας απαντήσετε αν η αντίδραση προέρχεται, εκτός του ότι καταθέτουμε την άποψη και την κριτική μας για την κυβερνητική σπέκουλα της οφθαλμαπάτης που έρχεται να επικαλύψει την αυταπάτη, για τον επιπρόσθετο λόγο ότι η κριτική καθεαυτή αγγίζει τον αξιωματικό που μάλλον μανιπουλάρεται και όπως διαμηνύει ένθεν κακείθεν, τον προορίζεται για τους αδιάφθορους;

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ