2012-06-08 21:41:06
Φωτογραφία για Γιάννης Μιχελάκης....“Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ελληνοποίηση του κάθε λαθρομετανάστη”!
Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης καταλόγισε συγκεκριμένα ανευθυνότητα στον κ. Τσίπρα, για το γεγονός όπως είπε ότι θέλει να γυρίσει τη χώρα «στη δραχμή και την απομόνωση».

Αναφερόμενος παράλληλα στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, ο κ. Μιχελάκης στηλίτευσε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας υπόσχεται «ελληνοποίηση του κάθε λαθρομετανάστη, δίνοντας του ελληνική ταυτότητα και επίδομα ανεργίας», κι ενώ, όπως είπε, «θέλει να αφοπλίσει την αστυνομία, την ώρα που η ελληνική κοινωνία τη χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ».

Υποστήριξε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συστεγάζει συνιστώσες «που επισήμως θεωρούν τον Κουφοντίνα και άλλους τρομοκράτες αγωνιστές της δημοκρατίας», ενώ όσον αφορά στην φορολογία, χαρακτήρισε επικίνδυνο το ότι ο κ. Τσίπρας «θέλει να φορολογήσει με κάθε τρόπο καταθέσεις, επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε μια ώρα που η οικονομία ψάχνει για δουλειές και όχι για φόρους». «Όλα αυτά, είναι και ανεύθυνα και επικίνδυνα και τριτοκοσμικά για τον κάθε Έλληνα», κατέληξε.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ