2018-12-01 20:30:45
Φωτογραφία για To Amazon Echo συνεργάζεται τώρα με την Apple Music
Η έξυπνη στήλη του Amazon Echo από τις 17 Δεκεμβρίου θα έχει τη δυνατότητα να παίζει τραγούδια από την Apple Music. Σχετικά με αυτό, αναφερθήκαν οι υπάλληλοι της Amazon στο blog τους.  

"Οι πελάτες θα μπορούν να ζητούν από την Alexa να παίζει τα αγαπημένα τραγούδια, τα άλμπουμ ή τις λίστες αναπαραγωγής από τις επιλογές της Apple Music από όλο τον κόσμο" εξήγησαν οι υπεύθυνοι.

Όταν η επιλογή είναι διαθέσιμη, οι χρήστες θα πρέπει να την προσθέσουν στη λίστα των δεξιοτήτων της Alexa και να συγχρονίσουν την έξυπνη στήλη με την Apple Music.

Εν αναμονή της ενημέρωσης, το τμήμα της εταιρείας ενημέρωσε τα στιγμιότυπα της συσκευής, προσθέτοντας το λογότυπο της υπηρεσίας μουσικής στη λίστα φιλικών εφαρμογών.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, αυτή η καινοτομία θα είναι ένα πραγματικό δώρο Χριστουγέννων για τους ιδιοκτήτες των gadget, καθώς από τότε που οι έξυπνοι ομιλητές έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένοι, οι χρήστες ακούουν μουσική στο σπίτι πολύ πιο συχνά.

Προηγουμένως, η αρχική στήλη HomePod της Apple συνεργάστηκε μόνο με την Apple Music. Ωστόσο, σύμφωνα με τους αναλυτές της πύλης 9To5Mac, είναι πολύ πιο κερδοφόρο για μια εταιρεία να προωθήσει μια συνδρομή στην Apple Music παρά να αυξήσει τις πωλήσεις του ήδη ακριβού HomePod.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ