2018-12-02 14:52:54
Φωτογραφία για Σάλος στις Ένοπλες Δυνάμεις με στρατιώτη που σχηματίζει τον αλβανικό αετό - «Σκότωσε και κανέναν Έλληνα» - (Βίντεο)
Πληθαίνουν οι προκλήσεις Αλβανών εθνικιστών κατά της Ελλάδας μετά τη δολοφονία Κατσίφα.

Νέο κρούσμα «επίδειξης αλβανικού αετού» στις ελληνικές ΕΔ φέρεται να δείχνει φωτογραφία στρατιωτη του Ελληνικού στρατού στην οποία τον σχηματίζει με τα χέρια..

Η φωτογραφία έχει δημοσιευθεί σε Αλβανικά ΜΜΕ αλλά και στο Facebook.

Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου φωτογραφία με νεαρό που υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό και σχηματίζει με τα χέρια του το αλυτρωτικό σήμα του αλβανικού αετού.

Ντυμένος στα χακί και έχοντας στα χέρια του ένα ημιαυτόματο G3A4, ο νεαρός, προφανώς αλβανικής καταγωγής, σχηματίζει με τα χέρια του το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας και ανεβάζει τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και – όπως υποστηρίζει με ανάρτηση του – βρίσκεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα

«Σας χαιρετώ από τα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας .Υπηρετούμε σε άλλο κράτος αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας».

Αλβανοί εθνικιστές βρίσουν την ευκαιρία και επικροτούν την πράξη του βγάζοντας απίστευτο μίσος κατά της Ελλάδας. Ένας μάλιστα καλεί τον στρατιώτη να σκοτώσει Έλληνες. «Αν προτιμάς την Αλβανία τότε σκότωσε και κανέναν Έλληνα».

Η εικόνα είναι καθαρή

Η φωτογραφία έχει δημοσιευθεί σε Αλβανικά ΜΜΕ αλλά και στο Facebook. Όπως αναφέρουν οι Αλβανοί, ο εικονιζόμενος υπηρετεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και έστειλε την εικόνα στα Αλβανικά Media, λόγω της εθνικής εορτής για την απελευθέρωση της Αλβανίας.

Η 28η Νοεμβρίου 1912 είναι γνωστή στην Αλβανία και ως “Ήμερα της Σημαίας” και γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα από όλους τους Αλβανούς ανά την υφήλιο.

Η εικόνα είναι καθαρή και δεν φαίνεται να υπάρχει photoshop. Πρόκειται για μία ενέργεια, που έρχεται να προστεθεί στις τελευταίες προκλήσεις των Αλβανών μετά τη δολοφονία Κατσίφα.

Ελπίζουμε να γίνει άμεσα έρευνα από το υπουργείο Άμυνας και να διαλευκανθεί η υπόθεση. Τέτοιες ενέργειες και τέτοια άτομα δεν χωράνε στις Ένοπλες Δυνάμεις.
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ