2018-12-02 20:14:47
Φωτογραφία για Μήνυμα εκλεγέντος Μέλους Δ.Σ. ΕΑΑΑ κ. Ηλία Γ. Ντούβλη
Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μέλη των ορφανικών οικογενειών,

Σύμφωνα με την επικύρωση και επίσημη ανακοίνωση από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, των αποτελεσμάτων των Εκλογών ΕΑΑΑ 2018 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ), εκλέχθηκα, κατερχόμενος ως υποψήφιος για πρώτη φορά.

Ευχαριστώ από καρδιάς εσάς, τους 594 Συναδέλφους-Ορφανικά Μέλη που ενστερνιζόμενοι τις προεκλογικές θέσεις και όραμά μου για την ΕΑΑΑ της επόμενης ημέρας, με τιμήσατε με την ψήφο σας. Η ευθύνη μου απέναντί σας πολύ μεγάλη.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου Συγχαρητήρια σε εσάς, τους συνυποψηφίους μου για το Δ.Σ. ΕΑΑΑ και τους υποψηφίους για τα Τοπικά Συμβούλια των Παραρτημάτων της, ανεξαρτήτως θέσεως και βαθμού, που επανεκλεγήκατε ή εκλεγήκατε για πρώτη φορά προσδοκώντας παράλληλα στη μεταξύ μας αγαστή συνεργασία, μέσα από το συγκερασμό απόψεων και θέσεων, προσηλωμένοι στο μοναδικό μας στόχο να καταστήσουμε την Ένωση μας ακόμη πιο δυνατή, ώστε μαζί με τις άλλες δύο Ενώσεις και την καθοριστική συμβολή των Συλλόγων, να επηρεάζει σημαντικά "τα πράγματα" και να μην παραμείνει ένας απλός δημόσιος διαχειριστής.


Μιας Ένωσης που επιβάλλεται να πάει μπροστά με ακόμη πιο γοργά βήματα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα ήδη υπάρχοντα ανοικτά θέματα των αποστράτων, αλλά και τα αναφύοντα νέα, τα οποία θα επηρεάσουν στο μέλλον σε σημαντικό βαθμό την εν γένει οικογενειακή και οικονομική κατάστασή τους.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ

Με ειλικρινή εκτίμηση

Ηλίας Γ. Ντούβλης

Σγός (ΥΔΚ)ε.α.

(25ης σειράς ΣΥΔ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ