2018-12-02 21:20:52
Φωτογραφία για Έμεινε όρθιος στου Χαριλάου ο Παναθηναϊκός
Ένας Παναθηναϊκός με ψυχή, καρδιά και ποδόσφαιρο, κατάφερε να να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Θεσσαλονίκη. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Άρης πήρε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ινσούα στον Γκάμα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός το εκτέλεσε άσχημα με τον Διούδη να πέφτει και να διώχνει. Στο 12' ο Γιουνές βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά η κεφαλιά του δεν προβλημάτισε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Δύο λεπτά μετά ο Άρης πήρε και δεύτερο πέναλτι καθώς με λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού ο διαιτητής θεώρησε ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γιόχανσον. Το πέναλτι εκτέλεσε αυτή τη φορά ο Γιουνές και έκανε το 1-0. Στο 33' ο Γιόχανσον βγήκε αναγκαστικά αλλαγή λόγω τραυματισμού. Τέσσερα λεπτά μετά ο Δεληζήσης έπιασε την κεφαλιά με τον Διούδη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός στο 41' απείλησε με τον Κάτσε να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Δεληζήση με σωτήριο τάκλιν να κόβει την μπάλα
. Πρώτη φάση στην επανάληψη αυτή στο 52' όταν ο Βέλεθ βρήκε την μπάλα με τον σβέρκο και την έστειλε δίπλα στο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Ντιγκινί βγήκε από πλάγια θέση απέναντι στον Διούδη αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 60' ο Γιουνές εξ επαφής πλάσαρε αδύναμα πάνω στον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Δύο λεπτά μετά ο Κάτσε βρέθηκε σε εξαιρετική θέση αλλά πλάσαρε άουτ. Ο Ινσούα στο 70' εξ επαφής δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε εκτός. Ο ΠΑΟ είχε φάση και στο 83' με κεφαλιά του Μαακέντα που έδιωξε ο Διούδης. Στο επόμενο λεπτό ο Άρης είχε δοκάρι μετά από προβολή του Βέλεθ. Οι "πράσινοι" στο 89' έμειναν με δέκα όταν ο Μακέντα είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 92' όμως κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιώπη στον Μπουζούκη. Ο Χατζηγιοβάνης το εκτέλεσε α λα Πανένκα και έγραψε το 1-1.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ