2018-12-02 22:36:14
Φωτογραφία για ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Φήμωσαν τον ΣτΔΕ στο Facebook
Αγαπητοί συνδημότες και φίλοι,

κάποιους ενοχλεί ακόμα και η διάταξη του κ. Εισαγγελέα Εφετών και μου είχαν μπλοκάρει τη δημοσίευση. Φαντασθείτε … δεν σέβονται ούτε τη Δικαιοσύνη, όταν μάλιστα από το κείμενο που έχω αναρτήσει είχα διαγράψει κάθε ίχνος προσωπικών δεδομένων που μπορεί να θίγει ακόμα και τους συκοφάντες μου, εκείνους/ες που με κάθε τρόπο με επίσημες (γνωστές) ανακοινώσεις τους (που εγώ δεν διαγράφω ποτέ) θέλουν να εμποδίσουν το ανεξάρτητο θεσμικό μου έργο. 

Το ίδιο κάνουν (με διαγράφουν) αδικαιολόγητα και ορισμένες σελίδες (Δυο επί του παρόντος !), έτσι απροκάλυπτα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, απλά αντιδρούν έτσι για τους δικούς τους λόγους, αν και υποτίθεται κόπτονται και αγωνίζονται για τις κοινές υποθέσεις και δήθεν υπερασπίζονται την κοινωνία των πολιτών (Τις καλώ να διορθώσουν το μεγάλο λάθος και ολίσθημά τους). 

Ας μάθουν λοιπόν να ασπάζονται την ανοικτή και ακηδεμόνευτη δημοκρατική δράση και να κατανοήσουν ότι ο Συμπαραστάτης δεν φιμώνεται και θα συνεχίσει να ενημερώνει τους δημότες για τις υποθέσεις που τους αφορούν.


 Γιατί όλες οι υποθέσεις που αναρτούνται εδώ αφορούν τη ζωή των δημοτών μας και δεν θίγουν την προσωπικότητα κανενός, εκτός κι αν κάποιοι αρνούνται την αλήθεια, τα πραγματικά γεγονότα και τις διαφορετικές απόψεις. Πάντως κάποια συμφέροντα συνεχίζουν να δείχνουν την πρόθεσή τους να φιμώσουν και να καταργήσουν τον Συμπαραστάτη, για να συνεχίσουν το μίζερο έργο του παραγοντισμού, προς εξυπηρέτηση της αδιαφάνειας, της ατιμωρησίας, της κακοδιοίκησης και της παραπλάνησης των πολιτών. 

Όμως ο αγώνας συνεχίζεται. Ο Συμπαραστάτης δεν λυγίζει σήμερα τελειώνει και αύριο καταθέτει και τη 2η κατά σειρά εργασία της σύνταξης ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ενώπιον του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ υπερασπιζόμενος χωρίς εξαρτήσεις (ανεξάρτητος, διοικητικά και οικονομικά - μόνο με τις δικές του δυνάμεις), τα συμφέροντα των ανήμπορων, δημοκρατικών και ανυποψίαστων (πολλές φορές) δημοτών για την προστασία του περιβάλλοντος που τους ανήκει. Θα ακολουθήσει επ’ αυτών ενημέρωση
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ