2018-12-03 10:13:30
Φωτογραφία για Αργεντινός περιγράφει το... σοκ που ένιωσε όταν είδε την Μέρκελ να κάθεται δίπλα του στην πτήση για Μπουένος Άιρες
Κατά τη διάρκεια της πτήσης των 13 ωρών, η Γερμανίδα καγκελάριος

έφαγε ένα γιαούρτι, διάβασε ένα βιβλίο και μετά πήρε έναν υπνάκο

Ο 28χρονος Αγκουστίν Αγκέρο δεν περίμενε ποτέ όταν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος της Iberia που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Κολωνία-Μπουένος Άιρες ότι συνεπιβάτιδά του, και μάλιστα στο διπλανό κάθισμα, θα ήταν η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Δέκα λεπτά πριν αναχωρήσει η πτήση για την Αργεντινή, ο Αγκέρο έμεινε άφωνος βλέποντας την πιο ισχυρή ηγέτιδα του κόσμου να κάθεται δίπλα του και να προετοιμάζεται για την πτήση. Σύντομα, ο χώρος της Business Class πλημμύρισε με βοηθούς, σωματοφύλακες και άλλους αξιωματούχους της γερμανικής κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς.

Η Γερμανίδα καγκελάριος αναγκάστηκε να ταξιδέψει με εμπορική πτήση στην σύνοδο των G20 που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, αφού το κυβερνητικό αεροσκάφος παρουσίασε σοβαρή βλάβη. Ουδέν κακό αμιγές καλού όμως, αφού το ατυχές αυτό περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να βιώσει ο Αγκέρο και άλλοι επιβάτες της Business Class την εμπειρία μιας πτήσης 13 ωρών που θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστη.


«Είμαι φαν του House of Cards και έτσι δεν περίμενα ποτέ ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα ήταν ένα τόσο νορμάλ άτομο», είπε ο 28χρονος στο γερμανικό πρακτορείο PDA μετά την προσγείωση της πτήσης. Ο Αγκέρο είπε ότι η καγκελάριος φαινόταν «πολυ χαλαρή» και συμπεριφερόταν όπως όλοι οι επιβάτες. Κατά τη διάρκεια της πτήσης έφαγε ένα γιαούρτι, διάβασε για λίγη ώρα και στη συνέχεια πήρε έναν υπνάκο.

Μία ώρα πριν την προσγείωση, η Μέρκελ μπήκε στο πιλοτήριο για να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με το πλήρωμα του αεροσκάφους. Αν και χαμογέλασε φιλικά αρκετές φορές στον Αγκέρο, ο ίδιος είπε ότι δεν βρήκε το θάρρος να της μιλήσει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ