2018-12-03 11:33:50
Φωτογραφία για Με ελκυστικά πακέτα η Τουρκία «αλιεύει» ασθενείς μέσω του Perfect Health
Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός

«Πόδι» στην εγχώρια αγορά βάζει το Perfect Health Turkey, αναπτύσσοντας μέσω μιας ομάδας εξειδικευμένων γιατρών από την Κωνσταντινούπολη τον ιατρικό τουρισμό, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προνομιακές τιμές, άψογο service και ευχάριστη διαμονή.

Healthpharma.gr

Εξωσωματική, γυναικολογία, πλαστική χειρουργική, οδοντιατρικά, επεμβάσεις παχυσαρκίας, τσεκάπ και μια σειρά από μη χειρουργικές θεραπείες αποτελούν μέρος απ’ το portfolio των υπηρεσιών «ιατρικού τουρισμού» που προσφέρει προς τους Έλληνες ενδιαφερόμενους που… «αναζητούν την ευκαιρία να διορθώσουν τυχόν προβλήματα υγείας στην Τουρκία».

Έχοντας δημιουργήσει ιστοσελίδα και στα Ελληνικά, για ευκολότερη πλοήγηση για τους χρήστες, η Perfect Health Turkey επισημαίνει ότι προσφέρει αρκετές θεραπείες και επεμβάσεις κάτω από μια ομπρέλα. Τι σημαίνει αυτό;

Ο ενδιαφερόμενος αναλαμβάνει το μόνο το κόστος της μετακίνησης του με πτήση και θέση (business, economy) της επιλογής του και τα υπόλοιπα προβλέπονται στο «πακέτο» των ημερών που απαιτείται, ανάλογα με την θεραπεία.


Τι απαντούν – Τα κόστη

Σε επικοινωνία του healthpharma.gr με το Perfect Health Turkey προκειμένου να έχουμε μια ενδεικτική εικόνα της κοστολόγησης στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η εκπρόσωπος του «σχήματος» των εξειδικευμένων γιατρών -σε σχετική ερώτηση για επέμβαση ρινοπλαστικής- αναφέρει πως:

«Στο πακέτο περιλαμβάνεται η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, το κόστος της επέμβασης, 1 βράδυ διαμονή σε ιδιωτική κλινική και 6 διανυκτερεύσεις σε boutique hotel στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Συνολικό κόστος; 3.000 ευρώ!»

Ο ιατρικός τουρισμός

Μολονότι για την Ελλάδα ο ιατρικός τουρισμός παραμένει ένα μεγάλο φιλόδοξο σχέδιο, η Τουρκία καταφέρνει να αυξάνει με ταχύτατους ρυθμούς τον αριθμό των τουριστών υγείας.

Στα στοιχεία που ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Υγείας το 2016, δέχθηκε 583.000 τουρίστες υγείας, έναντι 109.000 ατόμων το 2010, ενώ εάν προστεθεί και ο αριθμός των πλαστικών επεμβάσεων, τότε ο αριθμός ξεπερνά τις 700.000.

Είναι αξιοσημείωτο πως οι Τούρκοι συγκαταλέγονται στους πρώτους 10 προορισμούς για ιατρικό τουρισμό, ενώ μέχρι πριν από 5 χρόνια, βρίσκονταν στην 17η θέση. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί είναι οι ΗΠΑ, Γερμανία, Ινδία, Μαλαισία, Κούβα, Βέλγιο, Ουγγαρία και… Πολωνία!
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ