2018-12-04 11:36:25
Φωτογραφία για Αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού ενεχυροδανειστή
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε, μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, κατέθεσε ο γνωστός ενεχυροδανειστής σήμερα, αναφέροντας πως δεν στοιχειοθετείται κατηγορία περί λαθρεμπορίας χρυσού.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να μη γίνει μεταφορά του πελάτη του στις φυλακές Ναυπλίου όπως έχει αποφασιστεί.

 

Χθες μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Διαφθοράς οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο φερόμενο κύκλωμα λαθραίας εξαγωγής χρυσού αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

 

Μεταξύ των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα ήταν και ο φερόμενος ως αρχηγός της δεύτερης ομάδας που της καταλογίζεται λαθραία εξαγωγή χρυσού για τον οποίο ανακρίτρια και εισαγγελέας όρισαν τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα. Αντίστοιχους όρους επέβαλαν και στον αστυνομικό της υπηρεσίας ασφαλείας υψηλών προσώπων ο οποίος από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου φαίνεται να ενημέρωνε τον ενεχυροδανειστή για κινήσεις της αστυνομίας. Στους υπόλοιπους κατηγορούμενους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα, ενώ σε δύο κατηγορούμενους με τουρκική καταγωγή ορίστηκε επιβολή χρηματικής εγγύησης 500 ευρώ.


 

Με τη διαδικασία της Δευτέρας ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών των 63 συλληφθέντων για παράνομες ενέργειες στον χώρο του χρυσού, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή. Από το σύνολο των κατηγορουμένων, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων και άλλοι επτά συγκατηγορούμενοι του.

 

Πηγή: ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ