2018-12-04 12:53:00
Φωτογραφία για Κανέλλος Νικολάου: Η αστυνομία δεν είναι προσωπική υπόθεση, είναι μία και αδιαίρετη
Διαβάστε το κείμενο τού Κανέλλου Νικολάου, Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Η αστυνομία είναι μία και αδιαίρετη. Οι επιτυχίες μίας Υπηρεσίας είναι επιτυχίες της

Αστυνομίας.

Αυτό πιστεύω και για αυτό αγωνίζομαι ως συνδικαλιστής - εκπρόσωπος των συναδέλφων μου Αξιωματικών και ως ενεργός-μάχιμος Αξιωματικός, Διοικητής στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου. Πιστεύω στο «εμείς» και όχι στο «εγώ».

        Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά. Για τους πολίτες και γενικά για  την κοινωνία μας είναι αδιάφορο ποιος Αξιωματικός ή ποια Υπηρεσία έφερε την επιτυχία. Αυτό που επιθυμεί και προσδοκά από την Αστυνομία είναι να μπορεί να ζει και να εργάζεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή και το καθήκον μας.

           Η έλλειψη δύναμης και υλικοτεχνικής υποδομής του Τμηματός μου είναι ακριβώς όπως είναι σε  όλες τις  Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Α .


         Το τονίζω και το επισημαίνω παντού και προσπαθώ ως συνδικαλιστής για τη βελτίωση της παρούσας κατάστασης για όλες τις Υπηρεσίες.

         Αν μία Υπηρεσία έχει περισσότερους πόρους αυτός δεν είναι ικανός  λόγος για κάποιον     να μην της καταλογίσει μία επιτυχία.

        Όλες οι Υπηρεσίες έχουν επιτυχίες και πάνω από τους διατιθέμενους πόρους της, αυτό που μετράει περισσότερο  είναι το φιλότιμο, το μεράκι  και η ψυχή. Αυτά διαθέτουν οι Έλληνες Αστυνομικοί και γιαυτό θα συνεχίσουν να έχουν επιτυχίες παρά τις όποιες αντιξοότητες .

          Ας μην μείνουμε στο «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα» γιατί εμείς δεν έχουμε, ας προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε και οι υπόλοιποι.

        Συγχαρητήρια και πάλι σε όλες της εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και φυσικά στο Τ.Α.Αμαρουσίου. 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ