2018-12-04 13:30:19
Φωτογραφία για Ποιοι ετοίμαζαν απαγωγή παραμονές Χριστουγέννων - Πώς καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα έμπειροι αστυνομικοί
Το... μεγάλο κόλπο φαίνεται ότι ετοίμαζαν παραμονές Χριστουγέννων οι "ληστές των Βριλησσίων" με τους συνεργούς τους. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες

του bloko.gr, έμπειροι αξιωματικοί, ύστερα από την ενδελεχή έρευνά τους.

Βλέποντας τις κινήσεις, τις επικοινωνίες, τον τεχνολογικό εξοπλισμό που είχαν στη διάθεσή τους, αλλά κυρίως τη σύνδεσή τους με άτομα που έχουν background στις... απαγωγές, θεωρούν δεδομένο ότι είχαν στα σχέδιά τους να προχωρήσουν σε μία απαγωγή με σκοπό να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούσαν.

Ποιο περιστατικό τους επιβεβαιώνει

Κάποιοι από τους συλληφθέντες, μάλιστα, είχαν επιχειρήσει την αρπαγή χρυσοχόου στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου.

Είκοσι λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου, έξω από το κατάστημά της στη διασταύρωση της λεωφόρου Αθηνών με την Καλάμου, οι δράστες εμβόλισαν το όχημά της. Η επιχειρηματίας πίστεψε ότι επρόκειτο για ληστεία, ξεκίνησε να πατά την κόρνα και έτσι κατάφερε να διαφύγει.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, όμως, θεωρούν δεδομένο ότι ο στόχος τους δεν ήταν η απλή ληστεία, αλλά η αρπαγή της με σκοπό να ζητήσουν λύτρα.

Μανώλης Ασαριώτης
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ