2018-12-04 18:45:18
Φωτογραφία για Πέτρος Κουσουλός: ''Στο OPEN γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια, είναι ένα νέο brand''
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του OPEN ,Πέτρος Κουσουλός, μιλά τόσο για τη νέα προσπάθεια του καναλιού όσο και για το όνειρό του μετά από τη μεγάλη του διαδρομή στον χώρο των media Σε ένα νέο κανάλι ξέρεις ότι πρέπει εκ των πραγμάτων να δουλέψεις πολύ περισσότερο. Ουσιαστικά, συστήνεστε ξανά.  

«Κάθε αρχή και δύσκολη» λέει η παροιμία. Το Open τώρα στήνεται, είναι ένα νέο brand. Υπάρχουν σαφώς δυσκολίες, αλλά εμείς κοιτάμε το προϊόν μας, να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας και ο κόσμος θα μας ανταμείψει. Στο Open γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια, η οποία θα φανεί σε βάθος χρόνου. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας.  

Έχεις κάποιο απωθημένο στο επαγγελματικό κομμάτι;  

Ξεκίνησα τη δημοσιογραφία το 2003 στην εφημερίδα, Απόφαση, όπου έγραφα τα φαρμακεία και τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ. Έκανα ελεύθερο ρεπορτάζ και μου είχαν αναθέσει και αυτές τις στήλες
. Πέρασαν επτά μήνες μέχρι να δω το όνομά μου στην εφημερίδα, και, όταν το είδα, ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση που είχα νιώσει μέχρι τότε. Στη συνέχεια έκανα τηλεόραση, πήγα σε άλλες εφημερίδες, στο ραδιόφωνο… Παρουσίασα δική μου εκπομπή το 2010 στο ALTER, ήμουν σε sites, έφτιαξα δικό μου site, έκανα εφημερίδα. Έχω περάσει από κάθε Μέσο και θέση δημοσιογράφου. Αν με ρωτήσεις κάποια στιγμή ποιο είναι αυτό που θα ήθελα να κάνω, θα σου πω δελτίο ειδήσεων. Είναι ένα όνειρο που έχω. Ξέρεις, δεν εκβιάζω καταστάσεις, δεν λέω «αυτοσκοπός είναι αυτό». Προσπαθώ να απολαμβάνω οτιδήποτε μου συμβαίνει – κι αν έρθει, ήρθε, αν όχι, δεν πειράζει.

Aυτά δήλωσε στο People και τον Γιώργο Πράτανο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ