2018-12-04 19:20:09
Φωτογραφία για EΡΤ: Ετοιμάζονται αλλαγές...
ακόμα δεν είναι σαφές αν θα οριστεί νέος εντεταλμένος σύμβουλος

Την απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να προχωρήσει σε ανασχηματισμό μερίδας διευθυντών τμημάτων στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Δρόσος, σε διαδοχικά ραντεβού που είχε μαζί τους τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα, όπως διεμήνυσε ο ίδιος στη διάρκεια των εν λόγω συζητήσεων, η σχετική απόφαση δεν είναι δική του, αλλά αντανακλά τις επιθυμίες και τους σχεδιασμούς του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο προβληματίζεται εντόνως με την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ ενόψει της προεκλογικής χρονιάς που έρχεται.

Η γενικότερη αίσθηση περί αλλαγής σκυτάλης στην εξουσία εντός του 2019 έχει επηρεάσει ξεκάθαρα τη λειτουργία του Ραδιομεγάρου, καθώς, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, το στελεχιακό δυναμικό εστιάζει την προσοχή του στα δεδομένα που θα διαμορφωθούν την επόμενη ημέρα. Ακόμη, το γεγονός αυτό έχει καταστήσει ισχυρές τις εσωτερικές έριδες μεταξύ των φατριών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά, αλλά και το στενό σύστημα Τσίπρα να επιχειρούν να αντιστρέψουν το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μέσω της αντικατάστασης σημαντικών στελεχών του οργανογράμματος.


Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο, με φόντο τα τραγικά ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (που μειώνονται συνεχώς όσο περνάει ο καιρός), είναι τόσο ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης, Π. Τσούτσιας, όσο και η αρχισυντάκτρια του δελτίου ειδήσεων, Α. Αγγελοπούλου. Στο μεταξύ, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση για την τοποθέτηση εντεταλμένου συμβούλου ενημέρωσης μετά την έξοδο του Βασίλη Ταλαμάγκα, καθώς το μπρα-ντε-φερ μεταξύ Παππά και Τζανακόπουλου συνεχίζεται για τα καλά στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Πηγή: Secret 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ