2018-12-04 19:45:19
Φωτογραφία για Παπαρίζου: ''Θέλω να πιστεύω πως έδωσα στην ομάδα μου τις σωστές συμβουλές''
Σε λίγο καιρό το THE VOICE μπαίνει στα live .

Η Έλενα Παπαρίζου, που για ακόμη μια σεζόν είναι στο team του μουσικού σόου, μιλά στο Τηλέραμα για το άγχος, και για το πόσο έχουν ανάγκη οι παίκτες σε αυτή τη φάση τους coaches Φτάσαμε στα live. Έχετε άγχος για τα παιδιά της ομάδας σας;  

«Η αλήθεια είναι πως έχω αρκετό άγχος για τα παιδιά, γιατί θέλω να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής. Η έκθεση όταν τραγουδάς σε live εκπομπή είναι διαφορετική από τις εγγραφές, ωστόσο, θέλω να πιστεύω ότι έχω δώσει στην ομάδα μου τις σωστές συμβουλές. Είμαι συνέχεια μαζί τους στις πρόβες, ακούω τη γνώμη τους, δίνω τις δικές μου συμβουλές. κουβεντιάζουμε, και αυτό που θέλω είναι όταν βγουν στη σκηνή να είναι σίγουροι γι' αυτό που πάνε να κάνουν και να έχουν αυτοπεποίθηση».

Το ότι απλά θα... παρακολουθείτε χωρίς πια το άγχος της κριτικής ή της επιλογής μειώνει την αγωνία σας;  

«Καθόλου! Επειδή πλέον κρίνει και ψηφίζει ο κόσμος, το άγχος να γίνουν όλα σωστά είναι ακόμη μεγαλύτερο. Δεν σημαίνει ότι επειδή ήρθαν τα live σταματάμε να ασχολούμαστε μαζί τους και τα αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Τώρα είναι που μας έχουν πιο πολλή ανάγκη και αυτή νομίζω είναι και η πιο δύσκολη φάση του "The Voice", για εμάς τους coaches. Πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια και σαφώς όλοι θέλουμε ο νικητής να προέρχεται από την ομάδα μας».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ