2018-12-04 20:05:23
Φωτογραφία για Εύη Ιωαννίδου: «Θα κάνω τα πάντα για να αλλάξω την εικόνα που έχει ο κόσμος για μένα»
Η Εύη Ιωαννίδου είναι ένα από τα κορίτσια του GNTM που έχει σχολιαστεί πολλές φορές τόσο από τις συμπαίκτριές της όσο και από τα Μέσα για την περίεργη και υπεροπτική συμπεριφορά της. Άλλωστε ανήκει και στην τριάδα της φωτιάς όπως χαρακτηρίζεται πλέον η τριάδα που είχαν δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι με τη Μικαέλα και τη Μέγκι.

Το μοντέλο μίλησε στη κάμερα του Happy Day που τη συνάντησε μετά το τέλος του Catwalk στο Pre-christmas party  που διοργάνωσαν τα περιοδικά People, InStyle και Γυναίκα και μίλησε για την εικόνα που έχει δημιουργήσει ο κόσμος για το πρόσωπό της.

«Χαίρομαι που έστω και την τελευταία στιγμή έβγαλα μια καλή εικόνα προς τα έξω. Ξέρω ότι στην αρχή η εικόνα μου ήταν λίγο περίεργη προς τον κόσμο. Θέλω να κάνω τα πάντα για να αλλάξει αυτό. Δε μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στην Μικαέλα ή την Μέγκι, και οι τρεις είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν είμαστε παιδάκια για να παρασύρουμε η μια την άλλη. Όταν βγούμε πραγματικά έξω από το παιχνίδι και μπορούμε να δουλέψουμε θα σας πω πολλά πράγματα. Η καθεμία από εμάς έχει διαφορετικό χαρακτήρα, μια θα βγει πιο κακιά, κάποια πιο καλή κάποια πιο μέτρια. Όσες μιλάνε περισσότερο παίζουν πιο πολύ. Από εκεί και πέρα σημασία έχει ο τρόπος που τα λες» εξήγησε η Εύη Ιωαννίδου.

Δείτε τις δηλώσεις της

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ