2018-12-04 22:55:12
Φωτογραφία για Ποια είναι τα δέκα πιο ακριβά πράγματα στον κόσμο;
Μπουκάλι νερού που αξίζει χιλιάδες δολάρια, σαπούνι με χρυσό, παπούτσια 3 εκατομμυρίων και σούπα 200 δολαρίων είναι μερικές απολαύσεις που μόνοι οι λίγοι και οι εκλεκτοί μπορούν να αγοράσουν.

Η αλήθεια είναι ότι όταν οι πλούσιοι το τερματίζουν, αγοράζουν προϊόντα που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Μπορεί όλοι οι άνθρωποι να πίνουν ένα απλό… ταπεινό νερό, υπάρχουν όμως και αυτοί που πληρώνουν 60.000 δολάρια για ένα μπουκάλι νερό. Ο καλλιτέχνης Fernando Alta Mirano δημιούργησε το νερό «Acqua di cristallo tributo am modigliani». Το νερό του μπουκαλιού περιλαμβάνει νερό από πηγές της Γαλλίας, τα νησιά Φίτζι και παγωμένο νερό της Ισλανδίας. Εκτός από το εσωτερικό του μπουκαλιού, το εξωτερικό του έχει διακοσμηθεί με 24 καράτια χρυσού.

Και αφού πιουν νερό από το πανάκριβο μπουκάλι, συνήθως, οι άνθρωποι αυτής της οικονομικής άνεσης πάνε για πίτσα στο «Stereston pizza restaurant» της περιοχής Richmond στη Βιρτζίνια
. Ένα εστιατόριο που προσφέρει πίτσα 850 δολαρίων. Η πίτσα seenay, την οποία έφτιαξε για πρώτη φορά στο μαγαζί του ο Nader Hatami, αποτελείται από αστακό, χαβιάρι, σολομό και τρούφες. Όσοι λίγοι την έχουν δοκιμάσει, λένε ότι η γεύση της είναι ανεκτίμητης αξίας  Μετά το φαγητό, ο καφές επιβάλλεται. Και αν περισσεύουν λεφτά, ο καφές «cat poop» είναι ο ιδανικός. Κοστίζει 80 δολάρια το φλιτζάνι και φτιάχνεται από τα περιττώματα μοσχογαλής ζώων. Τα ζώα αυτά τρώνε τους κόκκους καφέ και εξάγουν ό,τι δεν μπορούν να κάνουν πέψη. Και όμως… ύστερα τα κόπρανα της αγριόγατας στην Ινδονησία χρησιμοποιούνται για τον πιο ακριβό καφέ του κόσμου.

Το αποκορύφωμα πολυτελούς ζωής είναι το «χρυσό μπάνιο» που κόστισε 5 εκατομμύρια για την κατασκευή του. Ο Lam Sai Wing έφτιαξε τις πιο ακριβές τουαλέτες σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Hong Kong. Στις τουαλέτες έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν αγοράσει κοσμήματα από το μαγαζί που η αξία τους ξεπερνά τα 100 δολάρια. Το μπάνιο περιλαμβάνει τα πάντα σε χρυσό. Χρυσή τουαλέτα, χρυσό καλαθάκι απορριμμάτων, χρυσοί νιπτήρες και χρυσή βάση για χαρτί τουαλέτας…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr
_
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ