2018-12-05 08:42:10
Φωτογραφία για Τηλεοράσεις μεγάλων διαστάσεων για το σαλόνι
Οι μεγάλων ιντσών τηλεοράσεις της LG σε συνδυασμό με τη 4Κ τεχνολογία παρέχουν εκπληκτική σαφήνεια εικόνων και ακρίβεια χρωμάτων και παρέχουν απίστευτη εμπειρία προβολής που επιτρέπει στους θεατές να βυθιστούν στις σκηνές και να παρακολουθήσουν ταινίες, αγώνες ή να παίξουν τα αγαπημένα τους βιντεοπαιχνίδια ακριβώς όπως θα ήθελαν. Τα νέα μοντέλα προσφέρουν στο σαλόνι κάθε σπιτιού κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρία, χάρη στην εντυπωσιακά μεγάλη διάστασή τους και το δυνατό και πλήρους φάσματος ήχο. Η σειρά OLED 4Κ της LG περιλαμβάνει τις τηλεοράσεις OLED77W8PLA και OLED77C8PLA με οθόνη 77’’ και μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως τον επεξεργαστή α9 (άλφα9) και τα πρότυπα Dolby Vision και Dolby Atmos που προσφέρουν στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινηματογραφικής θέασης.

Με την υποστήριξη του Cinema HDR, ο θεατής βλέπει εικόνες με ζωντανά χρώματα που αγγίζουν την πραγματική ζωή. Το Dolby Vision, η πιο δημοφιλής και προηγμένη λύση HDR και το πρότυπο που προτιμούν τα περισσότερα στούντιο του Χόλυγουντ, αποδίδει εικόνα υψηλής ποιότητας, καθώς επεξεργάζεται μεμονωμένα πάνω από 170.000 καρέ σε μια ταινία διάρκειας δύο ωρών
. Επιπλέον, υποστηρίζεται το Advanced HDR της Technicolor, καθώς και τα πρότυπα HDR10 Pro και HLG Pro τα οποία εντυπωσιάζουν τους ειδικούς με τις μοναδικές λεπτομέρειες που προσφέρουν. Αναφορικά με την απόδοση του ήχου, το Dolby Atmos λαμβάνει με ρεαλιστικό τρόπο την κίνηση κάθε αντικειμένου και αποδίδει ήχο surround 360º.

Σε συνδυασμό με το Dolby Vision, παρέχει μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία καθώς μεταφέρει τον θεατή σε ένα περιβάλλον με "κινούμενο" ήχο που τον περιβάλλει με τόσο ρεαλισμό που κόβει την ανάσα. Αντίστοιχα, η σειρά Ultra HD 4K της LG περιλαμβάνει τηλεοράσεις 86”, 75” και 70” (86UK6500PLA, 75UK6500PLA, 75UK6200PLB και 70UK6500PLB). Ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ευκρίνεια καθώς έχουν τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από μια τηλεόραση Full HD και μέγιστη φωτεινότητα χάρη στην τεχνολογία φωτεινότητας Ultra της LG, ενώ με την τεχνολογία ultra surround προσφέρουν μια πολυδιάστατη εμπειρία ήχου.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ