2018-12-05 11:17:09
Φωτογραφία για Στις φυλακές Ναυπλίου μεταφέρθηκε ο γνωστός ενεχυροδανειστής
Στις φυλακές Ναυπλίου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα ο γνωστός ενεχυροδανειστής, ο οποίος κρατούνταν στην ΓΑΔΑ. Ο κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο χρυσού μεταφέρθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα στο τμήμα μεταγωγών και στην συνεχεία μεταφέρθηκε στις φυλακές του Ναυπλίου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Η μεταγωγή του γνωστού ενεχυροδανειστή στις φυλακές Ναυπλίου έγινε αφού δεν είχε φτάσει στην ΓΑΔΑ, όπου κρατείτο, το αποφυλακιστήριο και έτσι με βάση το έγγραφο που είχαν στα χέρια τους οι αρμόδιοι αξιωματικοί έπρεπε να ακολουθηθεί η διαδικασία της μεταφοράς του στις φυλακές Ναυπλίου όπως είχε οριστεί από το δικαστήριο.

Το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα δώσει λύση στο ζήτημα που προέκυψε μετά την ανατροπή στην υπόθεση του «κυκλώματος» λαθρεμπορίας χρυσού. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών δεν γνωμοδότησε στο αίτημα της Ανακρίτριας κατά της διαφθοράς για την αποφυλάκιση των οκτώ προσωρινά κρατουμένων για την υπόθεση, καθώς εξετάζει στοιχεία της υπόθεσης επικαλούμενη διαφορετικές αποφάσεις σε υποθέσεις εξαγωγής χρυσού.

Παίρνοντας θέση, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. διαμήνυαν προς πάσα κατεύθυνση πως ό,τι οι συλλήψεις έγιναν υπό την εποπτεία εισαγγελέων, οι οποίοι είχαν πλήρη γνώση της προόδου των ερευνών και των στοιχείων της δικογραφίας.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ