2018-12-05 17:24:25
Φωτογραφία για Άνω – κάτω το Μαξίμου για τον… Ριχάρδο: Ενταση με Τσίπρα, Τζανακόπουλο, Γεροβασίλη
Αναστάτωση προκάλεσε στο Μαξίμου, η αναμενόμενη αποφυλάκιση του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού. Ο λόγος είναι ότι ο

Αλέξης Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει από τη Βουλή ως επιτυχία της αστυνομίας την υπόθεση της εξάρθρωσης του κυκλώματος, πράγμα που ανέτρεψαν οι νεώτερες εξελίξεις αφήνοντας έκθετο τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, με τη διαρροή της είδησης ότι οι εμπλεκόμενοι τελικά θα αφεθούν ελεύθεροι και η απόφαση για προφυλάκιση ανακαλείται, επικράτησε ένταση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρωταγωνιστές ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη. Ο λόγος ήταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεχθεί διαβεβαιώσεις, πώς η υπόθεση είναι «δεμένη» κάτι που ανατράπηκε σήμερα με έγγραφο της ΑΑΔΕ το οποίο φέρεται να αποδεικνύει ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι, «δείχνοντας» ότι υπήρχαν σημαντικές νομικές παραλείψεις στην υπόθεση.

vimapress.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ