2018-12-05 21:01:32
Φωτογραφία για Εννιά τρόποι για να φαίνεσαι πιο περιποιημένος χωρίς πολύ κόπο!
Η ομορφιά, πολλές φορές δεν θέλει -πολλές- θυσίες, καθώς μικρές αλλαγές στην γκαρνταρόμπα, στον τρόπο ζωής, ακόμα και στον τρόπο… στάσης μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Βελτίωσε τη στάση του σώματος

Χωρίς υπερβολές τύπου «φουσκώνω στήθος – ρουφάω κοιλιά» και χωρίς να περπατάς σα να έχεις καταπιεί φτυάρι, μια καλή στάση του σώματος μπορεί να σε κάνει αυτόματα να δείχνεις πιο ψηλός, πιο μυώδης, πιο ωραίος βρε αδερφέ!

Περιποιήσου το στόμα σου

Επένδυσε σε μια καλή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για να έχεις αστραφτερό χαμόγελο και γενικά φρόντιζε τη στοματική σου υγιεινή για να μη μοιάζουν τα δόντια σου με εκείνα του Δρακουμέλ στο πιο κίτρινο και καφετί. Αν δεν θες να πάρεις μια τέτοια, χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα μετά από κάθε πλύση.

Αγάπα το πρόσωπό σου

Ακόμα και αν ο Θεός δεν σε προίκισε με τα ωραιότερα χαρακτηριστικά, φροντίζοντας το πρόσωπό σου μπορείς να το κάνεις να δείχνει πιο όμορφο και πιο ελκυστικό. Μια ενυδατική κρέμα και ένα αντηλιακό για την προστασία από τον ήλιο (και τις ρυτίδες) είναι οι καλύτεροί σου σύμμαχοι. Εννοείται μαζί με τον καθαρισμό από τσίμπλες κάθε μέρα.


Ξεφορτώσου τις περιττές τρίχες

Στα αυτιά, στο στήθος, στην πλάτη, στη μύτη (όντως;), γενικά οπουδήποτε υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Κορίτσια, αυτό πάει και για εσάς: τρίχες στα χέρια, στο πρόσωπο και γενικά οπουδήποτε πλην της κεφαλής είναι… κάπως.

Φρόντισε τα νύχια σου

Δεν λέμε να κάνεις κάθε εβδομάδα μανικιούρ, αλλά η στοιχειώδης περιποίηση των νυχιών στα χέρια (και τα πόδια) σου είναι απαραίτητη για να δείχνεις φροντισμένος/η.

Γυμνάσου

Ο πιο εύκολος, σχετικά γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να αλλάξεις προς το καλύτερο το σώμα σου. Επένδυσε σε ένα καλό γυμναστήριο και σε ένα εξίσου καλό πρόγραμμα γυμναστικής και εγγυημένα το σώμα σου θα σε ευχαριστεί.

Φόρα γυαλιά ηλίου

Δίνουν συν 30% μπόνους στο στυλ ανεξαρτήτως τι και πώς είσαι.

Ντύσου σωστά

Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις πάντα με τη μόδα για να δείχνεις ωραίος. Αρκεί να φοράς πράγματα που σου ταιριάζουν και σε κάνουν να δείχνεις ομορφότερος/η.

Και φάε σωστά

Σιγουρέψου ότι συμπεριλαμβάνεται στη διατροφή σου αρκετή πρωτεΐνη από πουλερικά και ψάρια, γέμισε το πιάτο σου με πράσινα λαχανικά και προτίμησε φρούτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά για επιδόρπιο. Απόφυγε το αλκοόλ και πίνε αρκετά υγρά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το σώμα σου θα σε ευχαριστεί (και θα στο δείξει).

Πηγή: in2life.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Khalil Gibran - Για την ελευθερία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Khalil Gibran - Για την ελευθερία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ