2018-12-05 21:31:20
Φωτογραφία για Το ενδιαφέρον του Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερώνυμου για τα αναδρομικά, τους ΕΠ.ΟΠ και το στεγαστικό των στελεχών
Του Ηλία Προύφα

Εξέπληξε για μία ακόμη φορά τους στρατιωτικούς με τις γνώσεις του για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ο νέος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος στηρίζει τα στελέχη σε κάθε του ευκαιρία.

Στην πρώτη του συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕ Λάρισας, έδειξε ενημερωμένος για τα καυτά προβλήματα των στελεχών και κυρίως του χαμηλόβαθμου προσωπικού.

Κατά την διάρκεια της σημερινής εθιμοτυπικής συνάντησης με την ΕΣΠΕΛ και την ώρα που γινόταν η ενημέρωση από τον Πρόεδρο Σμηναγό Θωμά Ντιντιό, ο νέος Μητροπολίτης ήταν αρκετά ενημερωμένος για πολλά θέματα του κλάδου, ενώ έδειξε το ενδιαφέρον του εκτός από το μισθολογικό και το στεγαστικό που αποτελούν τα κορυφαία προβλήματα μαζί με τις μεταθέσεις και για τους Επαγγελματίες Οπλίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη επίσκεψη του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης, μετά την ενθρόνισή του, είχε πραγματοποιηθεί στην 1η Στρατιά, όπου έκανε και αποκλειστικές δηλώσεις στο kranosgr για τα στελέχη των ΕΔ . (Διαβάστε ΕΔΩ)

Δείτε βίντεο από τη σημερινή συνάντηση:
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ