2018-12-06 09:45:09
Φωτογραφία για Αποκάλυψη για τους “Αυθαίρετους” 29 χρόνια μετά!
Την γνωρίσαμε όλοι το 1989, μέσα από τη θρυλική σειρά του Mega «Οι αυθαίρετοι», όπου υποδυόταν την Ούρσουλα, την κόρη του Χρήστου Βαλαβανίδη και της Νατάσας Τσακαρισιάνου. Η Εμμανουέλα Αλεξίου έδωσε συνέντευξη στην Espresso και την Τεριάννα Παππά, όπου αποκάλυψε και μερικά περιστατικά από τα παρασκήνια της θρυλικής σειράς.

«Στα παρασκήνια της σειράς γίνονταν φοβερά περιστατικά! Ολοι οι άνθρωποι είχαν ταμπεραμέντο, χιούμορ και πολλές φορές αυτοσχεδιάζαμε, γιατί δεν υπήρχε η λογοκρισία. Η ατάκα του Χρήστου Βαλαβανίδη “το κέρατό μου”, που έγινε και σλόγκαν, ήταν δική του.

Θυμάμαι, επίσης, μια φορά που υποτίθεται ότι οι τηλεοπτικοί γονείς μου ήταν στο κρεβάτι και εκείνο έσπασε, αντί να σταματήσουν τη σκηνή, ο Χρήστος Βαλαβανίδης έλεγε στο αυτί της Νατάσας Τσακαρισιάνου “μη σταματάς, γράφουμε εποχή” και άλλα τέτοια όμορφα περιστατικά.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα με φωνάζουν Ούρσουλα. Ημουν πολύ μικρή τότε. Ημασταν η τυχερή γενιά που, μόλις βγήκε από τη δραματική σχολή, άνοιξε η ιδιωτική τηλεόραση. Ηταν μια καταπληκτική εποχή και μπορώ να πω ότι μετά τους “Αυθαίρετους”, η μία πρόταση ερχόταν μετά την άλλη», είπε η Εμμανουέλα Αλεξίου.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ