2018-12-06 10:20:42
Φωτογραφία για Nomads: Από σήμερα ξεκινούν οι αλλαγές!
Η στιγμή της ένωσης των δύο ομάδων του «Nomads 2» έφτασε.

H τελική δεκάδα θα διαμορφωθεί τόσο από τους ίδιους τους παίκτες όσο και από το τηλεοπτικό κοινό σε ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου ζωντανά από τη Μαδαγασκάρη.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 και οι παίκτες, όπως θα παρακολουθήσουμε, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να περάσουν στην τελική δεκάδα. Η ένωση των δύο ομάδων, όπως αναφέρει το Mytv, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και οι τηλεθεατές είναι εκείνοι οι οποίοι θα δώσουν το εισιτήριο σε πέντε από αυτούς.

Μέχρι στιγμής οι «Εισβολείς» και οι «Επίλεκτοι» είναι στο σύνολο δεκατρείς και την Κυριακή τρεις από αυτούς θα αποχαιρετήσουν τη Μαδαγασκάρη. Στην ένωση περνάνε απευθείας οι δύο αρχηγοί, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από τους «Εισβολείς» και η Μαριάννα Καμαριωτάκη από τους «Επίλεκτους».


Ακόμη τρεις παίκτες θα προκύψουν ο καθένας ξεχωριστά από τους τρεις αγώνες που θα δώσουν οι ομάδες μέσα στην εβδομάδα. Όποια δηλαδή ομάδα κερδίζει τον αγώνα θα επιλέγει βάσει ψηφοφορίας και έναν παίκτη που θα μπει στην ένωση. Οι υπόλοιποι οκτώ παίκτες που θα μείνουν θα τεθούν στη διάθεση του κοινού.

Οι πέντε με τις περισσότερες ψήφους θα μπουν στην ένωση, ενώ οι άλλοι τρεις θα φύγουν από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Mytv", οι τελευταίοι αγώνες των παικτών ως ομάδες θα είναι σκληροί καθώς όλοι θέλουν να μπουν στην τελική δεκάδα από την οποία θα βγει ο μεγάλος νικητής, ο οποίος θα κερδίσει και το χρηματικό έπαθλο. Από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου τα αγωνίσματα θα γίνουν ατομικά και ο καθένας θα παλεύει μόνος του τόσο για την παραμονή του στο νησί όσο και για τα έπαθλα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ