2018-12-06 12:38:07
Φωτογραφία για Μαίνεται η αντιπαράθεση Παύλου Πολάκη- Σταμάτη Πουλή για το ΚΕΕΛΠΝΟ
Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Εξηγήσεις και "μετάφραση" της «μανίας και απίστευτης πολιτικής δίωξης» εκ μέρους του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη προς τον ίδιο, επιχειρεί ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ,. Προηγήθηκε χθες ανάρτηση στο facebook του κ. Πολάκη στις οποίες ο υπουργός παρουσιάζεται ιδιαίτερα επιθετικός και καταγγελτικός Όπως εξηγεί ο κ. Πουλής, "όλα άρχισαν από τον Μάρτιο του 2017 όταν μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχεία για να παγιδεύσουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη. Μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχειά ότι οι 22 επίμαχες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν παράνομες προσλήψεις με εντολή Γεωργιάδη. Στην αρχή μας πρόσφερε ανταλλάγματα. Μας είχαν στείλει επιθεωρητές της κυρίας Παπασπύρου που μας έλεγαν ότι είστε νέα παιδιά, έχετε μπροστα σας καριέρα και πείτε ό,τι πρέπει να πείτε διαφορετικά θα μας βρείτε απέναντι».

Και συνεχίζει:

«Ο κ. Πολάκης απειλεί γιατί βρίσκεται σε πολιτικό πανικό. Τελείωσε η εξεταστική για το ΚΕΕΠΝΟ στην οποία είχε επενδύσει πολιτικά και 18 μήνες μετά δεν έβγαλε τίποτα. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» πρόσθεσε ο κ. Πουλής και τόνισε: «αντίθετα αναδείχθηκαν τα 8 εκατ. ευρώ που έδωσε σε εταιρεία σεκιούριτι χωρίς διαγωνισμό, αναδείχθηκαν οι 2.000 προσλήψεις για το προσφυγικό κόστους 70 εκατ. ευρώ, 20 εκατ. ευρώ από το ευρωπαϊκό ταμείο προσφύγων και 50 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό».

Και καταλήγει ο κ. Πουλής: «Υπάρχει διαδικασία ανοιχτή από την εισαγγελία διαφθοράς που έχει δώσει εντολή στην κυρία Παπασπύρου να εξετάσει τις καταγγελίες μας. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχει γίνει τίποτα, η κυρία Παπασπύρου συγκαλύπτει και δεν καλύπτει τα πεπραγμένα Πολάκη».
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ