2018-12-06 17:05:06
Φωτογραφία για Αθηναΐς Νέγκα: «Είχα χτυπήσει την πόρτα του καναλιού και είχα ζητήσει…»
Την Αθηναΐς Νέγκα την παρακολουθούμε πλέον σε νέα ώρα στο reality μαγειρικής στο Open. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως η εκπομπή δεν είναι εκείνη αλλά οι παίκτες γι’ αυτό και δε θεωρεί πως είναι σωστό να πάρει «επάνω της» την οποιαδήποτε αλλαγή. Να θυμίσουμε πως η εκπομπή «Κουζίνα για Δύο» πλέον προβάλλεται στις 13:00. Η Αθηναΐς εξηγεί επίσης πως αγαπά πολύ το σπηκάζ και γι’ αυτό είναι τόσο πιστή και στο ραδιόφωνο. «Είχα χτυπήσει την πόρτα του καναλιού και είχα ζητήσει μια εκπομπή σπηκάζ», είπε στο Στέφανο Κωσνταντινίδη και στη Φωλιά των Κου Κου.

Η Αθηναΐς Νέγκα μιλά για τον κατά 14χρόνια μικρότερο σύζυγό της, Γιάννη εξηγώντας πως μάλλον «στραβώθηκε» και την παντρεύτηκε. «Τον «τύλιξα» με τα πλούτη μου τα αμύθητα. Νομίζω ότι ο άντρας μου “στραβώθηκε” και με παντρεύτηκε. Είναι λογικό, επειδή έχω πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον άντρα μου, να πουν κάποιοι ότι “στραβώθηκε”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις φωτογραφίες που αναρτεί η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια ανά διαστήματα στα social media με τον κορμί της και με τα μηνύματα που θέλει να περάσει ως μια γυναίκα 44 χρονών με δυο παιδιά, είπε: «Η φιλοσοφία μου για την εξωτερική μου εμφάνιση είναι όσο μπορώ να συμμαζεύομαι».

Τι είπε για τον Γιώργο Λιάγκα και για την καλή και όχι δημοσιογραφία;

Δείτε το βίντεο

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ