2018-12-06 20:12:13
Φωτογραφία για Φωτιές και οδοφράγματα στα Εξάρχεια
Οδοφράγματα με κάδους στήνουν εδώ και λίγη ώρα στα Εξάρχεια αντιεξουσιαστές, ενώ έχει ξεκινήσει η πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στην οποία συμμετέχουν περίπου 2.500 άτομα. Οι διαδηλωτές φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνονται προς τη Βουλή.

Την ίδια ώρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή των Εξαρχείων και γύρω από το Πολυτεχνείο, προκειμένου να αποτραπεί προσπάθεια κατάληψης, ενώ στους γύρω δρόμους αντιεξουσιαστές καίνε κάδους σκουπιδιών ενώ άναψαν φωτιές και σε ένα οδόφραγμα με λαμαρίνες και άλλα υλικά.

Μέχρι τις 19:30 οι προσαγωγές της Αστυνομίας για επεισόδια ανέρχονταν σε 27. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ορισμένοι ανήλικοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε κτίριο του Υπουργείου Πολιτισμού, στην οδό Σπύρου Τρικούπη και αφού έσπασαν μία πόρτα ανέβηκαν στην ταράτσα. 


Οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο έχουν κλείσει και η κυκλοφορία στο κέντρο έχει διακοπεί. 

Στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Υπό τον φόβο των επεισοδίων, περίπου 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, με σχέδιο που θυμίζει αυτό που εφαρμόστηκε προ δεκαπενθημέρου, στα επεισόδια μπροστά από το Πολυτεχνείο στις 17 Νοεμβρίου.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
The Perils of Banning “Fake News”
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
The Perils of Banning “Fake News”
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ