2018-12-06 22:55:17
Φωτογραφία για Την ιδανική διάρκεια για τη σεξουαλική επαφή αποκαλύπτει νέα έρευνα!
Η διάρκεια της ερωτικής πράξης φαίνεται να έχει άμεση σχέση με την απόλαυση των γυναικών στο σεξ!

Διεθνής έρευνα στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 4.000 άνθρωποι είχε στόχο να αποκαλύψει ποια είναι κατά μέσο όρο η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και ποια διάρκεια θεωρείται ιδανική μεταξύ των γυναικών και μεταξύ των ανδρών.

Στην ερώτηση «πόσο θα ήθελες να διαρκεί το σεξ;» οι γυναίκες ανά τον κόσμο απάντησαν 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα -κατά μέσο όρο- ενώ και οι απαντήσεις των ανδρών ήταν πολύ κοντά, στα 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τη New York Post και την Daily Mail.

Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες διαφορές αναφορικά με την ηλικία και τη χώρα. Οι νεότεροι άνδρες «άντεχαν» περισσότερο, ενώ οι άνδρες άνω των 51 ετών ολοκλήρωναν στα 4,3 λεπτά.

Βέβαια, η πραγματική διάρκεια του σεξ φάνηκε να απέχει πολύ από την ιδανική, αφού ακόμη και στις πέντε χώρες με τις καλύτερες «επιδόσεις» στο σεξ ήταν πολύ χαμηλότερη:

ΗΠΑ & Καναδάς: 17 λεπτά κατά μέσο όροΜεγάλη Βρετανία: 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπταΑυστραλία: 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπταΙνδία: 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι στους παραπάνω χρόνους περιλαμβάνεται μόνο η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, χωρίς τα προκαταρκτικά!

Πηγή: healthreport.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ