2018-12-06 23:59:26
Φωτογραφία για Οι μικροί του Παναθηναϊκού πήραν το μάθημα τους
Το παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας δεν πήγε όπως θα περίμενε ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του, αφού ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει μέχρι το 93ο λεπτό με 1-2, όταν ο Αργύρης Καμπετσής με... buzzer-beater ισοφάρισε. Ο Έλληνας τεχνικός παρουσίασε μία ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, καθώς ήθελε να ξεκουράσει τους βασικούς, αλλά και να δώσει μία ευκαιρία σε παιδιά με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Όπως αποδείχτηκε, οι «πράσινοι» υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και παρά λίγο να το «πληρώσουν» με μία ντροπιαστική ήττα, που θα έμενε στην ιστορία. Το γκολ του Καμπετσή ήταν κάτι παραπάνω από ένας βαθμός, αφού αν παρέμενε το 1-2, τότε αυτό το αποτέλεσμα θα «στοίχειωνε» τα παιδιά. Βέβαια αν δούμε την άλλη όψη του νομίσματος, υπάρχει και κάτι θετικό που βγήκε από τη χθεσινή μέρα. Ο αγώνας με τον ΟΦ Ιεράπετρας θα εποτελεί από εδώ και πέρα έναν οδηγό... αποφυγής για οποιοδήποτε παιχνίδι, αφού ο Γιώργος Δώνης δεν θέλει επ ουδενί να πάρουν «αέρα» τα μυαλά των παικτών του
. Όπως έχει τονίσει πολλάκις, η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας οφείλεται στην σκληρή δουλειά και τον σεβασμό προς τον αντίπαλο και στόχος είναι αυτή η νοοτροπία να συνεχίσει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για καταστροφολογία, διότι πολύ απλά δεν έγινε τίποτα. Μία κακή μέρα και ένα κακό αποτέλεσμα το δικαιούται ο καθένας, πόσο μάλλον όταν ο καθένας είναι 19 ή 20 ετών. Το βίντεο του παιχνιδιού θα πρέπει να παίζει σε... λούπα από εδώ και πέρα στο Κορωπί, καθώς η συνέχεια αναμένεται ακόμη δυσκολότερη, με τις απαιτήσεις να ανεβούν καθημερινά.

Πηγή: leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ