2018-12-07 00:04:23
Φωτογραφία για Φωτογραφία - σοκ με δεμένα τα πόδια της φοιτήτριας δημοσιοποίησε το Star - [Βίντεο]
Σοκάρει η φωτογραφία της άτυχης Ελένης..Τη φωτογραφία που περιλαμβάνεται στη δικογραφία δημοσιοποίησε το Star - Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι οι δράστες είχαν δέσει τα πόδια του θύματος

Φωτογραφία- σοκ από τη δικογραφία που αφορά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου, παρουσιάζοντας στοιχέιο - ντοκουμέντο στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, τα πόδια της Ελένης ήταν δεμένα με σχοινί. Αυτή η εικόνα σόκαρε και τους λιμενικούς που τη βρήκαν.

Οι κατηγορούμενοι όχι μόνο την πέταξαν από τα βράχια στη θάλασσα, αλλά έδεσαν και τα πόδια της για να βεβαιωθούν ότι θα πνιγεί. Στην εικόνα βλέπετε και το τατουάζ με το τριαντάφυλλο, στοιχείο από το οποίο έγινε και η αναγνώρισή της .

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον δικηγόρο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, οι φερόμενοι ως δράστες την έδεσαν, καθώς πιθανότατα γνώριζαν ότι αν ερχόταν σε επαφή με το νερό θα συνερχόταν και πιθανότατα να σωζόταν.


Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, δείχνει ότι το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού. Ήταν μάλιστα τόσο δυνατό που της έκοψε το αυτί.

Νωρίτερα, σήμερα, όμως, σοκ προκάλεσε και η αποκάλυψη βίντεο από την εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, που έχει καταγράψει την άτυχη Ελένη να συναντιέται με τον μετά από λίγες ώρες 19χρονο δολοφόνο της.

Δείτε το βίντεο
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ