2018-12-07 02:54:41
Φωτογραφία για Επιστολή της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ για περιπτώσεις διακοπής της ηλεκτροδότησης
Στην επιστολή της, η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, ενημερώνει ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την υγεία των ανθρώπων που πάσχουν αυτοί ή τα τέκνα τους από Σακχαρώδη Διαβήτη, η διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος.

ΙΑΤRONET

Επιστολή με θέμα: «Προστασία των ατόμων που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη σε περιπτώσεις διακοπής της ηλεκτροδότησης», απέστειλε στους κ.κ. Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεώργιο Σταθάκη και Πρόεδρο Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε., Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Στην επιστολή της, η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, ενημερώνει ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την υγεία των ανθρώπων που πάσχουν αυτοί ή τα τέκνα τους από Σακχαρώδη Διαβήτη, η διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος, διότι η ινσουλίνη πρέπει απαραιτήτως να φυλάσσεται στο ψυγείο και όποια αλλοίωσή της λόγω κακής συντήρησης μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία τους και, σε ακραίες καταστάσεις, να οδηγήσει ακόμη και σε θάνατο.


Μετά από οχτώ χρόνια παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που πρώτα και κύρια έπληξε ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις και αναπηρία, επισημαίνει η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στην επιστολή της, θα πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να αποτελούν προτεραιότητα της Πολιτείας. Ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβιώσουν και να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της χρόνιας πάθησής τους, των ίδιων ή των οικογενειών τους, και παράλληλα θέλουν να ρυθμίσουν τα οφειλόμενα χρέη τους, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές συνθήκες της ζωής τους.

"Αναμένουμε από εσάς να ενσκήψετε με πραγματικό ενδιαφέρον σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και να μην «κλείνετε την πόρτα» σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν επιπλέον και στις μεγάλες ανάγκες που απορρέουν από τη χρόνια πάθησή τους ή την αναπηρία τους», καταλήγει στην επιστολή της η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ