2018-12-07 08:45:17
Φωτογραφία για Σταύρος Νικολαΐδης: Μιλάει για την «Επιστροφή»...
Τι κι αν τον είχαμε συνηθίσει περισσότερο σε κωμικούς ρόλους, όπως στη θρυλική σειρά «Εγκλήματα»; Ο Σταύρος Νικολαΐδης επιβεβαιώνει την υποκριτική του δεινότητα καταφέρνοντας φέτος να πείσει το τηλεοπτικό κοινό της «Επιστροφής» του ΑΝΤ1 στον ρόλο ενός απατεώνα!

«Ηθελα πάρα πολύ να πάρω μέρος σε μια δραματική σειρά» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Εχω παίξει βέβαια σε δραματικούς ρόλους στο θέατρο, αλλά σε σίριαλ όχι... Αν και τώρα που θυμάμαι καλύτερα, στην παραγωγή “Λόλα” είχα κάποιες δραματικές σκηνές, αλλά και στη σειρά “Με θέα στο πέλαγο” έκανα έναν αστυνομικό που έπρεπε να αντεπεξέλθει σε σοβαρές υποθέσεις. Αλλά δεν ήταν αμιγώς δραματικοί ρόλοι, τους οποίους θα μπορούσα να χτίσω από την αρχή. Ειλικρινά δεν ήταν ένα στοίχημα για μένα το να πάρω μέρος στην “Επιστροφή”... Ηταν μια επιθυμία. Γιατί εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω ως ηθοποιός, αλλά αυτό θέλω να το δει και ο κόσμος. Ο ηθοποιός οφείλει να μπορεί να κάνει τα πάντα. Και ο κωμικός ηθοποιός, πιστέψτε με, επειδή είναι πολύ δύσκολο είδος η κωμωδία, μπορεί πιο εύκολα να προσεγγίσει έναν δραματικό ρόλο. Στην κωμωδία ακροβατείς, πρέπει να προκαλέσεις το γέλιο, χωρίς να γίνεις γελοίος».


Στη συνέχεια της κουβέντας μας ο ηθοποιός μάς βάζει για λίγο πίσω από τις κάμερες της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1. «Με τους περισσότερους συναδέλφους είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, όπως με τον Αλέξανδρο Σταύρου και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, που ήμασταν φίλοι και γνωστοί από πριν και σαφώς με το “καλημέρα σας” υπήρχε καλό κλίμα και πειράγματα».

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στη σειρά που έχει αγαπηθεί όσο λίγες τη φετινή σεζόν, ο ηθοποιός αποκαλύπτει: «Θα είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με την υπόθεση, είμαι αυτός που πιάνει τελευταίος το παιδί στα χέρια του. Η πιο δύσκολη στιγμή μου στα γυρίσματα είναι όταν μου δίνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης το παιδί κι εκείνο φωνάζει σπαρακτικά “μαμά, μαμά”. Τώρα που έχω κάνει παιδί, μπορώ να πω ότι βούρκωσα και μου ήταν πολύ δύσκολη η σκηνή, παρόλο που ήξερα ότι έκανα έναν ρόλο. Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό από την απαγωγή ενός παιδιού και την εξαφάνισή του» μας λέει. Οσο για τον μικρό συμπρωταγωνιστή του;

«Το αγοράκι που υποδύεται τον Μάνο μικρό είναι χαρισματικό. Πριν από λίγες μέρες κάναμε τα γυρίσματα, που υποτίθεται ότι ήταν καλοκαίρι, σε παραλία. Εκεί δηλαδή που εξαφανίστηκε ο Μάνος από τα μάτια της μαμάς του. Οπότε ήμασταν ντυμένοι με κοντομάνικα παρά το τσουχτερό κρύο και ο μικρός έπαιξε ως επαγγελματίας. Επρεπε να γυρίσουμε, την απαγωγή, τι έγινε 20 χρόνια πριν με κάθε λεπτομέρεια. Ετσι κάθε φορά που τελείωνε η σκηνή έτρεχαν οι γονείς του μικρού να τον σκεπάσουν να μην κρυώσει, και αυτός τους έλεγε “είμαι καλά”» αναφέρει.

Θεατρικά ο Σταύρος Νικολαΐδης εμφανίζεται στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» στον ρόλο του αστυνομικού, που στην ταινία του 1969 κράτησε ο Νίκος Τσούκας.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ