2018-12-07 09:23:13
Φωτογραφία για Βράβευση της ΕΠΑΥΠΣ στο πλαίσιο του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ
Την Τέταρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, η Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΠΑΥΠΣ) βραβεύτηκε, στη διάρκεια του τριήμερου ετήσιου Τακτικού

Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γ. Πατούλη για την προσφορά της στην Πολιτικής Προστασία και στο περιβάλλον. Η βράβευση, που εντασσόταν στο πλαίσιο του συνεδρίου στη Θεματική Ενότητα «Πολιτική Προστασία», πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Γ. Ταφύλλη, του Προέδρου Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας Κ.Ε.Δ.Ε./ Δημάρχου Διρφύων – Μεσσαπίων κ. Γ. Ψαθά, του εκπροσώπου του Αρχηγού Π.Σ. Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγου κ. Αχ. Τζουβάρα, του Καθηγητή Δυναμικής – Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευθ. Λέκκα και πλήθους εκπροσώπων των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας της Αττικής.


Παράλληλα με την συνεδρία πραγματοποιήθηκε και η απονομή των τίτλων για το «Σχολείο Εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου – Επιβίωση – Έρευνα – Διάσωση (Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ.), που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βάσει του υπ.αρίθμ. 1702.4/78478/2018, διάρκειας 25 ωρών το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών & Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ.) και το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών & Φυσικών Καταστροφών (Ι.Δ.Α.Φ.Κ.) στους Δήμους Αμαρουσίου και Γλυφάδας, με την πιστοποίηση της επάρκειας και της πληρότητας της ύλης μαθημάτων από το θεσμοθετημένο "Εργαστήριο Διευθέτησης Ορεινών Υδάτων" το οποίο δυνάμει του ΦΕΚ 836/τ.Β’ μετεξελίχθηκε σε "Εργαστήριο Διαχείρισης Υδατίνων Πόρων σε έλλειψη και περίσσεια" του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ ΑΜΘ.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ