2018-12-07 10:20:09
Φωτογραφία για ΙΣΚΡΑ: Ξέφυγε και πάλι χθες βράδυ η ΕΛ.ΑΣ. των Τσίπρα-Γεροβασίλη-Παπακώστα
Διαβάστε ανάρτηση του iskra.gr, με αφορμή τη χθεσινοβραδυνή στάση των αστυνομικών δυνάμεων: Ξέφυγε και πάλι χθες βράδυ η ΕΛ.ΑΣ. των Τσίπρα-Γεροβασίλη-Παπακώστα, με τις

“αύρες” να επανεμφανίζονται στους δρόμους της Αθήνας, ενώ τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο στο οποίο άνδρας των ΜΑΤ φαίνεται να χτυπάει με την ασπίδα στο πρόσωπο συλληφθέντα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή των Εξαρχείων, που τα πυροδότησε η επανεμφάνιση θωρακισμένων οχημάτων της αστυνομίας που εκτόξευαν νερό κατά των διαδηλωτών, φωτορεπόρτερ του λατινοαμερικανικού Telesur εντόπισε και βιντεοσκόπισε τον αστυνομικό, που ενώ κρατούσε δεμένο νεαρό άτομο έστρεψε με δύναμη την ασπίδα επάνω του και το χτύπησε στο πρόσωπο.

Είναι προφανές πως το αμαρτωλό Υπουργείο “Προστασίας του Πολίτη” οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Πόσο μάλλον, όταν δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου με τη συμμετοχή σ’ αυτήν και αστυνομικών, οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ενθαρρύνοντας έτσι και άλλους σε πράξεις βίας, που ξέρουν πως θα μείνουν ατιμώρητες.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ