2018-12-07 15:05:22
Φωτογραφία για Σφοδρή επίθεση της ΝΔ σε Κυβέρνηση και αρχηγό της αστυνομίας για τις εικόνες χάους μετά τα επεισόδια
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αρχηγό της αστυνομίας, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία  με αφορμή τις εικόνες καταστροφής από τα επεισόδια που έγιναν μετά την πορεία μνήμης για τον

Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Κατεστραμμένα κτήρια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα, εικόνες μιας ρημαγμένης πόλης. Όλα αυτά δεν μπορούν πια να θεωρούνται τυχαία. Η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο. Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες», τονίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Στην συνέχεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση για σχέδιο υπονόμευσης της επόμενης κυβέρνησης: «Εξόφθαλμο, όμως, είναι και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση. Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Σε κάθε πολίτη που αγανακτεί με αυτήν την κατάντια το επαναλαμβάνουμε όσο πιο καθαρά γίνεται: Με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική».


Γης μαδιάμ έγινε Εξάρχεια και Θεσσαλονίκη από τα επεισόδια της Πέμπτης το βράδυ από κουκουλοφόρους μετά τις πορείες για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σε 66 προσαγωγές προχώρησε, συνολικά, η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αθήνα, στις συγκεντρώσεις και πορείες για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ενώ στη συνέχεια οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Παράλληλα, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, που διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και ένας πολίτης, στην πλατεία Εξαρχείων, ο οποίος επίσης διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

eleftherostypos.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ