2018-12-07 23:52:16
Φωτογραφία για Σε δίλημμα Γερμανίδα αστυνομικός
«Μοντέλο του Instagram ή γυναίκα της αστυνομίας»; Αυτό δίλημμα -εν είδη τελεσιγράφου - δόθηκε στην Αντριέν Κολεσζάρ, η οποία που θεωρείται η πιο όμορφη αστυνομικός της Γερμανίας.

 

Η 34χρονη αστυνομικός από την Δρέσδη έλαβε τον τίτλο η «πιο καυτή αστυνομικός», πριν δυο χρόνια και έκτοτε μετρά ακολούθους, like και σχόλια στο Instagram. Οι followers της αποθεώνουν το καλογυμνασμένο της κορμί, το οποίο και επιδεικνύει ασταμάτητα. Σύμφωνα με την Daily Mail, τους τελευταίους έξι μήνες η Αντριέν φωτογραφίζεται σε διάφορα μέρη του κόσμου, επιδιώκοντας καριέρα στα social media.

 

 

 

Η Αντριέν είχε συνάντηση με ανωτέρους της, αυτή την εβδομάδα, οι οποίοι της ζήτησαν να ξεκαθαρίσει τη θέση της: Είτε θα εργάζεται ως αστυνομικός, είτε θα παραιτηθεί.

Το κράτος της Σαξονίας έχει ανάγκη αστυνομικών και επί του παρόντος προσπαθεί να καλύψει 1.000 θέσεις, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

 

 

Μιλώντας στην Bild, η Αντριέν είπε ότι θα ήθελε να κάνει και τα δύο, αλλά στη ζωή δεν γίνεται να έχεις ό,τι επιθυμείς.

 

Μέχρι τη Δευτέρα, η 34χρονη θα πρέπει να έχει αποφασίσει εάν θα μείνει στο αστυνομικό σώμα ή εάν θα συνεχίσει να είναι μοντέλο του Instagram.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ