2018-12-08 10:45:33
Φωτογραφία για Γ. Κουμουτσάκος: Κλυδωνισμοί στην κυβέρνηση από τη Συμφωνία των Πρεσπών
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση κλυδωνίζεται λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος. 

«Οι αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών ήρθαν πολύ γρήγορα» τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ. αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ περί εκμάθησης της «μακεδονικής γλώσσας» στα ελληνικά σχολεία. 

«Η Συμφωνία των Πρεσπών αμφισβητείται. Η κυβέρνηση κλυδωνίζεται. Ακόμα και εκείνοι που φλέρταραν με την ιδέα να ψηφίσουν τη συμφωνία βρίσκονται πλέον ευθέως αντιμέτωποι με τα αποτελέσματά της, πριν καν εφαρμοστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«O Πρωθυπουργός γράφει σήμερα σε άρθρο του στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'', ότι δεν κάνει εξωτερική πολιτική χάριν τρίτων. Όλοι όμως αναρωτιούνται τι συγκεκριμένο κερδίζει η χώρα μας από τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αποδεικνύεται ότι ωφελούνται μονομερώς τα Σκόπια και όχι η Ελλάδα», σημείωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.


O κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε «για το θεαθήναι» τις αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ. «Μπορούσε να σταματήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά κατέληξε να κρατά το στυλό της υπογραφής με την ψήφο του» σημείωσε.

Όπως επισήμανε: «Η Ν.Δ. έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσει αυτήν την επιζήμια συμφωνία, ούτε σε αυτήν τη Βουλή, ούτε στην επόμενη, εάν έρθει τότε προς κύρωση. Το μήνυμα έχει γίνει σαφές προς όλες τις πλευρές εντός και εκτός συνόρων».

Θετικός στη Συμφωνία των Πρεσπών δηλώνει ο βουλευτής του ''Ποταμιού'' Σπύρος Λυκούδης, ωστόσο προσθέτει ότι ο Ζόραν Ζάεφ με τη στάση του τη «θολώνει» καλώντας την κυβέρνηση «να ζητήσει πρόσθετες εξηγήσεις» από τα Σκόπια.

skai.gr

«The New Daily Mail» 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ